Και το Πασόκ στον χoρό της τουρκολαγνείας


Η τουρκολαγνεία και η δουλικότητα στην Θράκη απέναντι στις προκλήσεις της Άγκυρας από τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες του αστικού κατεστημένου δεν μοιάζει δυστυχώς να έχει τέλος. 
Πρόσφατα είχαμε γράψει για τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ροδόπης με τον συνδυασμό του νυν πασόκου Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης Άρη Γιαννακίδη, Παναγιώτη Τσίτσιο, ...

πρώην μάλιστα συνδικαλιστή με την Νέα Δημοκρατία, ο οποίος φωτογραφιζόταν αγκαλιά μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος των γκρίζων λύκων στην Ελληνική Θράκη, Μουσταφά Αλή Τσαβούς, κατά την διάρκεια των κοινών διακοπών τους στην Τουρκία!
Προχθές λοιπόν, είχαμε ένα νέο κρούσμα υποτέλειας και ραγιαδισμού από τον προφανώς νεογενίτσαρο πασόκο υποψήφιο, ο οποίος προκειμένου να μαζέψει ψηφαλάκια από την μειονότητα δεν δίστασε να κυκλοφορήσει και αυτός τα προεκλογικά του φυλλάδια αποκλειστικά γραμμένα στην τουρκική γλώσσα!





Δυστυχώς όμως, η ανθελληνική δράση του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ δεν σταματά εδώ. Ένας ακόμη υποψήφιος του μορφώματος Βενιζέλου, ο Τζιχάν Ιμάμογλου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Κομοτηνής με το ψηφοδέλτιο του εθνικά επικίνδυνου πλέον Γιώργου Πετρίδη επισκέφθηκε και αυτός με την σειρά του τα γραφεία του προξενικού κόμματος στις 23 Απριλίου και ευχήθηκε κάθε επιτυχία για την συμμετοχή του ''DEB'' στις ευρωεκλογές.
Μέσα στον πανικό τους και εν όψη της εκλογικής συντριβής που έρχεται στις επικείμενες εκλογές, οι πολιτικάντηδες δεν διστάζουν να εντάξουν στα ψηφοδέλτιά τους ακόμη και σκληροπυρηνικούς τουρκόφρονες προκειμένου να σώσουν την κατάσταση.  


Όποιον τίτλο όμως και αν δώσουν στο μόρφωμά τους, όσους τουρκόφρονες και τουρκοπροσκυνημένους να βάλουν στα ψηφοδέλτιά τους, ξέρουν πολύ καλά ότι το ποτάμι για αυτούς πλέον δεν γυρίζει πίσω. Η ντροπή και το αίσχος είναι τα ελάχιστα από αυτά που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τις προεκλογικές τακτικές των ανεύθυνων πολιτικάντηδων αυτής της χώρας. 
Μόνη επιλογή για όσους αρνούνται να προσκυνήσουν την Άγκυρα και τους μηχανισμούς της στην Θράκη είναι το Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!  
 
Νίκος Παπαδόπουλος - Τ.Ο. Κομοτηνής