Σείστηκε η Κηφισιά στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της "Ελληνικής Αυγής" - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Πολύ μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες υποστηρικτές αποδείχθηκε και η κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου "Πεντελικόν" που σείστηκε κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της "Ελληνικής Αυγής για την Κηφισιά"....



Οι φίλοι της Χρυσής Αυγής συντάχθηκαν μαζικά για ακόμη μια φορά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών και έστειλα δύο ηχηρά μηνύματα: Να απελευθερωθούν άμεσα οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής μετά και την ομολογία την σκευωρίας από τον Μπαλτάκο και στις 18 Μαΐου θα καταρρεύσει και τυπικά η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.


Επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς με την "Ελληνική Αυγή" είναι ο Συναγωνιστής Γιάννης Καπάτσος.


Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Ανδρέας Φωτόπουλος.


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς, Συναγωνιστής Μιχάλης Μπέλος.


Ακολούθησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Θέος Νικόλαος.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς, Γιάννης Καπάτσος τόνισε πως η συγκλονιστική συμμετοχή των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής είναι απάντηση στο καταρρέον σάπιο πολιτικό σύστημα.


Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που στο βήμα ανέβηκε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Όλγα Βλάχου, μητέρα του Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα, σύμβολο της αναγέννησης της Χρυσής Αυγής!


Η μητέρα του Συναγωνιστή που επέζησε από την δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο μετέφερε το μήνυμα του Αλέξανδρου Γέροντα πως είναι πάντα δίπλα στον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για την απελευθέρωση της Πατρίδας.


Η αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Ευγενία Χρήστου μετέφερε το μήνυμα του παράνομα έγκλειστου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή και απαίτησε την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων.


Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έστειλε ένα μήνυμα στο φαύλο καθεστώς: 43 και σήμερα!


Ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί στις "χειροπέδες" του Έθνους, τα δάνεια και την αποχαύνωση των ναρκωτικών.


Η βουλευτής της Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια τόνισε πως η νίκη της Χρυσής Αυγής στην Κηφισιά θα είναι πέρα από ουσιαστική και συμβολική, στην γενέτειρα του γνήσιου Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα.


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία άλλη επιλογή από τον συνεχή Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης, αφού εξιστόρησε το εγκεφαλικό που έπαθε ο Σαμαράς από την ομολογία Μπαλτάκου, τόνισε πως οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν στα μάτια όλων των Ελλήνων και σύντομα θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη!


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον εθνικό ύμνο.