Τα "παιδιά" με τα καλάσνικοφ και τα λοιπά "παιχνίδια"

OPLA
Μας έχουν πρήξει τις τελευταίες ημέρες τα κόκκινα ΜΜΕ των «αλληλέγγυων», φανερών και κρυφών, με τα «παιδιά», τους εφήβους», τους «νεαρούς» κ.τ.λ., εννοώντας τους αδίστακτους ληστοτρομοκράτες με τα καλάσνικοφ –και όχι μόνον- που πήγαν εκεί αποφασισμένοι να σκοτώσουν, εάν χρειαστεί (το καλοκαίρι σε ανάλογη ληστεία στην Πάρο «χρειάστηκε», με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε έναν νεκρό…). Η προσπάθειά τους εμφανέστατη: να δημιουργήσουν κλίμα συμπάθειας για τη συνιστώσα των ληστοτρομοκρατών (Βορείων Προαστίων…) στην κοινή γνώμη, με ...



επακόλουθο να πέσουν στα μαλακά στο δικαστήριο και να μην δημιουργηθεί πανικός και επηρεαστεί η στρατολόγηση κι άλλων επίδοξων τρομοκρατών από την αστείρευτη πηγή των φλώρων Βορείων Προαστίων.
Σήμερα, λοιπόν, με σημαντική και εντελώς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τα φονικά όπλα και τα υπόλοιπα… αξεσουάρ των ληστοτρομοκρατών.
Πρόκειται για:
* τρία (3) πολεμικά τυφέκια, τύπου Kalashnikov (το ένα φέρει εμφανή σημάδια-φθορές από πυρκαγιά που έβαλε ο δράστης στο όχημα τύπου «κλούβα» που προσομοίαζε με ασθενοφόρο)
* ένα (1) υποπολυβόλο τύπου Scorpion
* μία (1) επαναληπτική καραμπίνα
* ένα (1) πιστόλι zastava
* ένα (1) πιστόλι Beretta και
* αλεξίσφαιρα γιλέκα, σφαίρες – φυσίγγια, γάντια, υλικά καθαρισμού, εργαλεία κ.λπ. αντικείμενα.



ethnikismos.net