Οι μαϊμούδες τραγουδούν ακόμα: 35 και σήμερα!


Τελειώνουν τα... ψωμιά και τα ψέμματα των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων. Σε ένα μήνα από τώρα θα ανοίξουν οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και στις 26 Μαΐου οι σκευωροί και τα φερέφωνά τους θα αναζητούν το πιο βαθύ λαγούμι για να κρυφτούν.
Η πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων, που ευτυχώς δεν τρώνε πια κουτόχορτο, θα συνεχιστεί αμείωτα μέχρι και 24 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Τα αποτελέσματα όμως των εκλογών θα διαλύσουν τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, καθώς τότε δεν θα μπορεί να κρυφτεί ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής.
Παραθέτουμε τα αποτελέσματα δύο νέων δημοσκοπήσεων που είδαν σήμερα το φως της ...

δημοσιότητας για να καταφανεί πόσο απέχουν από την πραγματικότητα και για να καταγραφούν τα ρεζιλίκια τους. Αρχικά η εταιρεία (Σαμα)Rass διενέργησε μια χαλκευμένη δημοσκόπηση για τα παπαγαλάκια του Μαξίμου «Παραπολιτικά» στην οποία τα κόμματα λαμβάνουν στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές:
ΝΔ 21,4%
Σύριζα 21,2%
Ποτάμι 10,3%
Χρυσή Αυγή 6,1%
ΚΚΕ 5,2%
Ελιά 4%
ΑΝΕΛ 3,1%
ΔΗΜΑΡ 2%
Αδιευκρίνιστη ψήφος 20,1%
Το ότι η αδιευκρίνιστη ψήφος βρίσκεται στο 20,1% αποτελεί το πρόσχημα των δημοσκόπων για το τεράστιο λάθος που θα έχουν κάνει στην εκτίμησή τους το βράδυ των εκλογών. Δεν είναι τυχαίο πως σε ερώτημα της ίδιας εταιρείας το 24,2% απάντησε πως η Χρυσή Αυγή έχει πέσει θύμα πολιτικής δίωξης, ένα ποσοστό το οποίο προσεγγίζει το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής.
Η Public Issue από την άλλη διατηρεί τα προσχήματα και εμφανίζει την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση με διψήφια ποσοστά. Σε δημοσκόπηση για την «Εφημερίδα των Συντακτών» για ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές τα κόμματα λαμβάνουν:

ΣΥΡΙΖΑ 29%
ΝΔ 27,5%
Χρυσή Αυγή 10%
ΚΚΕ 7%
Το Ποτάμι 7%
ΠΑΣΟΚ 6%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%
ΔΗΜΑΡ 3,5%
Δεν έχουμε κανένα άλλο σχόλιο πλην του λιτού... 35 και σήμερα!