Μπαρμπαρούσης, Κουκούτσης, Κασιδιάρης, ήταν όλοι εκεί! - Η Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τα 188 χρόνια από την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Κλιμάκιο Συναγωνιστών αποτελούμενο από τους υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Χρήστο Ρήγα, υποψήφιο δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Δημήτρη Μακρή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Λεωνίδα Σταθόπουλο και τους βουλευτές της Χρυσής ...

Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Δημήτρη Κουκούτση και Ηλία Κασιδιάρη συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 188 χρόνια από την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου.



Οι Συναγωνιστές παρακολούθησαν τον Μέγα Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. του Αγίου Σπυρίδωνος και στην συνέχεια - μακριά από την εξέδρα των επισήμων και δίπλα στον λαό - ακολούθησαν την πομπή της Ιερής Εικόνας προς τον Κήπο των Ηρώων.







Όλοι οι Συναγωνιστές έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τους πολίτες που τους παρότρυναν να συνεχίσουν τον Αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από το σάπιο καθεστώς των φαύλων, των προδοτών και των επιόρκων.