Η Ελλάδα αναγνώρισε το Κόσσοβο! Δημιούργησαν τετελεσμένο εν όψει Θράκης οι πολιτικάντηδες


Γράφαμε πριν μία εβδομάδα για την πληροφορία που είχε διαρρεύσει ότι επίκειται η αναγνώριση του Κοσσόβου από τη χώρα μας. Η εν λόγω πληροφορία ήταν εξόχως ανησυχητική, αφού με την ίδια λογική με την οποία δημιουργήθηκε το κράτος του Κοσσόβου, μπορεί αύριο να υπάρξει το «κράτος» της Δυτικής Θράκης, κάτι το οποίο επί δεκαετίες επιδιώκει η Τουρκία.
Τώρα διαβάζουμε ότι αυτό έγινε επίσημο, αφού ο υπουργός Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου, Ενβέρ Χότζαι, έλαβε την πρώτη θεώρηση βίζας Σένγκεν από τον Έλληνα πρέσβη του ...
 
Κοσσυφοπεδίου. Κάπως έτσι επισημοποιήθηκε η οσφυοκαμψία των ελλαδιτών πολιτικάντηδων έναντι του αμερικανικού παράγοντα, που προστάζει την πραγμάτωση της Μεγάλης Αλβανίας.
Επιπλέον των παραπάνω δημιουργεί τετελεσμένο στην περιοχή μας, αφού σε περίπτωση που το τουρκικό προξενείο μαζί με ισλαμιστές τρομοκράτες κηρύξουν «ανεξάρτητη» Θράκη, όπως έλεγε η πέμπτη Ολομέλεια του ΚΚΕ, τότε το ελλαδικό κράτος θα πρέπει να αναγνωρίσει, σεβόμενο τις προηγούμενες αποφάσεις του σε μία ίδια περίπτωση. Ανοίγουν, έτσι, την όρεξη των τουρκαλάδων, οι πολιτικάντηδες, προδίδοντας εμμέσως άλλο ένα μείζον εθνικό θέμα.