Η Οικογένεια της Χρυσής Αυγής


Γράφει η Κρυσταλίδου Κόνι υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης στην Π.Ε. Ξάνθης με την "Ελληνική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη"
Ζούμε σε μια εποχή που όλες οι αξίες, οι πατροπαράδοτες αξίες της Φυλής μας περνούν κρίση. Αυτό γιατί κυρίως μια μεγάλη μερίδα των νεοελλήνων δεν είναι ικανή να διαφυλάξει την αγιοσύνη των αρχών και των αξιών που μας επέτρεψαν να διατηρήσουμε την επιβίωσή μας...
 
 μέχρι σήμερα.
Μητέρα όλων των ελληνικών Αξιών, αρχή και τέλος της σχηματοποίησης και της δημιουργίας της κοινωνίας, η ελληνική οικογένεια. Θύμα της πρώτης και μεγαλύτερης εκ των σιωνιστικών επιθέσεων καθότι αποτελεί τον ένα από τους πέντε βασικούς στύλους της Ελληνικότητας και ταυτόχρονα το καλούπι από το οποίο ξεπετάγεται το άνθος, ο φορέας του Ελληνισμού. 
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές η οικογένεια είναι φυσικά ό,τι πιο ιερό και πολυδιάστατο. Η εθνικιστική οικογένεια ούτε διευρύνεται ούτε συστέλλεται. Είναι μια έννοια απόλυτη και σταθερή. Στην κοινωνία της εθνικιστικής οικογένειας εισέρχεται κάποιος μόνο με θυσίες, όπως και στην βιολογική οικογένεια που για να τη δημιουργήσει κάποιος πρέπει να υποβιβάσει κάποιες προτεραιότητες εις βάρος κάποιων άλλων. Όταν εισέλθει όμως γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της. Ενώνεται με το σύνολο που συνυπάρχει, συναναπνέει και συμβιώνει κάτω από αγωνιστικές συνθήκες, γαλουχείται με φωτιά και ατσάλι. Μόνο έτσι επιβιώνει η έννοια της εθνικιστικής οικογένειας. Η ευτυχία σου ευτυχία μου και το πρόβλημά σου πρόβλημά μου.
Ήδη θρηνούμε για δύο μέλη αυτής της οικογένειας. Πονάμε και συνάμα αισθανόμαστε υπέρτατη υπερηφάνεια για τον Γιώργο και τον Μανώλη. Ανησυχούμε, στηρίζουμε κι αγωνιζόμαστε για τα μέλη που φυλακίστηκαν όλως αδίκως, γιατί με παρρησία φώναξαν την Αλήθεια, για τους εθνομηδενιστές  απατεώνες που συγκυβερνούν την πατρίδα μας. Για το όραμά τους για μία Ελλάδα ελεύθερη και μεγάλη.
Τώρα αγωνιούμε για τα αδέλφια μας, που ετοιμάζονται οι δολοπλόκοι πολιτικοί είλωτες σε αγαστή συνεργασία με τα “μέσα” καθυποταγής και χειραγώγησης υπέρ των κατοχικών δυνάμεων της χώρας μας, με χαλκευμένες κι αίολες κατηγορίες να τους εγκλείσουν στα κελιά της τιμής, με απώτερο πάντα στόχο να πλήξουν την φυλετική, την εθνικιστική μας οικογένεια.
Όχι ανδρείκελα της τρόικα, δεν μας πλήττετε, αντιθέτως μας ατσαλώνετε, μας συσπειρώνετε περισσότερο. Δυστυχώς για εσάς, είμαστε πολλοί κι είμαστε εξοπλισμένοι με όπλα δυνατά, τα οποία δεν υπάρχουν ούτε στις κομματικές σας παρατάξεις, ούτε στο δόγμα σας. Είμαστε εξοπλισμένοι με αμοιβαίο σεβασμό, με ειλικρίνεια, πίστη, τιμή κι αγάπη. 
Η Εθνικιστική μας οικογένεια ακμάζει και θάλλει πάντα.