Παραλήρημα παραπληροφόρησης από το Μέγκα: Παρουσίασαν την "Ελληνική Αυγή" ως νέο κόμμα! - ΒΙΝΤΕΟ


Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, ψεύδους και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας έδωσε χθες το δελτίο ειδήσεων του Μέγκα κατά της Χρυσής Αυγής.
Με μπροστάρηδες τους Πρετεντέρη και Τρέμη το "έγκυρο" και "αξιόπιστο" δελτίο ειδήσεων του καναλιού των νταβατζήδων θέλησε να θολώσει τα νερά και να συσκοτίσει τους τηλεθεατές σχετικά με τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής...


Παρουσιάζοντας ένα συκοφαντικό ρεπορτάζ για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου "Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο" ο Πρετεντέρης έκανε την παρατήρηση πως η εκδήλωση δεν ήταν της Χρυσής Αυγής, αλλά ενός νέου... άλλου κόμματος, της "Ελληνικής Αυγής".
Προφανώς ο "μεγάλος" δημοσιογράφος μπέρδεψε την "Ελληνική Αυγή" με την "Εθνική Αυγή", το κόμμα των Ελλήνων πατριωτών που θα διεκδικήσει την ψήφο των Εθνικιστών σε περίπτωση που το καθεστώς προβεί σε συνταγματική εκτροπή και θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή.
Την... ανακάλυψη του Πρετεντέρη έσπευσε να επιβεβαιώσει και η "έγκυρη" ρεπόρτερ Όλγα Τρέμη, η οποία είπε πως "την αίτηση για την Ελληνική Αυγή την είχε κάνει ο κ. Κασιδιάρης".
Να ξεκαθαρίσουμε στους σκοπίμως αδαείς πως η "Ελληνική Αυγή" είναι η αυτοδιοικητική παράταξη με την οποία θα κατέλθει η Χρυσή Αυγή σε όλες τις Περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους της Ελλάδας. Και θα είναι νικηφόρα!
Ό,τι και να κάνετε, ο Μάιος έρχεται!