Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραυνώνει από το βήμα της Βουλής την κυβέρνηση: "Εταιρεία δολοφόνων" η χούντα του Μνημονίου - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε από το βήμα της Βουλής την μνημονιακή χούντα για τα εθνοκτόνα νομοσχέδια, αλλά και την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.
Αρχικά αναφέρθηκε στο σύστημα των πολιτικάντηδων που ισοπεδώνει ένα ολόκληρο λαό και την ...

ίδια ώρα αφήνει ανέγγιχτα όλα τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών. Πρόθεση του καθεστώτος κατόπιν εντολών των διεθνών τοκογλύφων είναι η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και η διάλυση της εθνικής οικονομίας και του κοινωνικού ιστού με απώτερο σκοπό την υφαρπαγή του εθνικού πλούτου.
Πρώτη η Χρυσή Αυγή είχε μιλήσει για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και τα προνόμια του κοινοβουλευτικού συστήματος.
Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση με 7000 θύματα και την ίδια ώρα το πολιτικό σύστημα χαρίζει φόρους στους "προαγωγούς" του, τους καναλάρχες που διαθέτουν και εργολαβικές εταιρείες.
Η παρούσα κυβέρνηση είναι στην κυριολεξία μια "εταιρεία δολοφόνων". Όσον αφορά τις απολύσεις, πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι μια ολική αναθεώρηση λειτουργίας του Δημοσίου, χωρίς όμως να χάσουν οι εργαζόμενοι την δουλειά τους προς τέρψιν των διεθνών τοκογλύφων, αλλά για να οδηγηθούν σε παραγωγικότερες θέσεις.
Νέες θέσεις εργασίας μπορούν να δημιουργηθούν με γεωτρήσεις υδρογονανθράκων, με νέα ορυχεία για πολύτιμους λίθους και σιδηρομεταλλεύματα και τα έσοδα να επιδοτήσουν την πρωτογενή παραγωγή.Τέλος, ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης αναφέρθηκε στις αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής κατόπιν εντολής του αμερικανοσιωνιστικού λόμπυ και του εκτελεστικού διευθυντή Δαϋίδ Χάρρις, ο οποίος συναντήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα με την χούντα του Μνημονίου, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για ξεκάθαρη επέμβαση του ξένου παράγοντα στα εσωτερικά της χώρας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος που έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός.
Ντοκουμέντο πολιτικής δίωξης είναι το βούλευμα του συμβουλίου εφετών για τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Γιώργο Γερμενή. Το εν λόγω βούλευμα, αφού παραδέχεται πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, λέει: "ακόμα και έτσι ως βουλευτής του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιοποίνων πράξεων από οπαδούς του...".
Με λίγα λόγια οι επίορκοι δικαστικοί λειτουργοί αποφαίνονται πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν την ικανότητα να μπαίνουν στο μυαλό των οπαδών του κόμματος και να διαβάζουν την σκέψη τους πριν αυτοί διαπράξουν οποιαδήποτε έκνομη πράξη!
Τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά...