EUROSTAT: ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!


Βλέπουν ότι είναι χαμένος από χέρι ο φον Αντωνάκης και τον εγκαταλείπουν και οι φίλοι του οι Γερμανοί. Έτσι, ο επικεφαλής της Eurostat, Βάλτερ Ράντερμάχερ, άδειασε σε συνέντευξή του στην Suddeutsche Zeitung τον καταρρέοντα φον και τα παραμύθια του, περί… πρωτογενούς ...

πλεονάσματος, success story και τα τοιαύτα. Η συνέντευξη-άδειασμα του κατοχικού πρωθυπουργού των Αθηνών, έχει τίτλο «Ωραίοι λογαριασμοί από την Αθήνα» και υπότιτλο «Ο Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας σχετικοποιεί την δήλωση της ελληνικής κυβέρνησης ότι η χώρα πέτυχε το 2013 για πρώτη φορά και πάλι ένα πλεόνασμα στον προϋπολογισμό». Ιδού τι είπε ο επικεφαλής της Eurostat:
«Δεν υπάρχουν ακόμη αξιόπιστοι αριθμοί για το έλλειμμα και το ύψος του χρέους για το 2013. Όλα είναι καθαρές εικασίες. Η υπηρεσία μου, δεν υπολογίζει τους αριθμούς έτσι όπως θα το επιθυμούσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Σαμαράς, αλλά όπως το προβλέπουν οι νόμοι και τα πρότυπα. Τα στοιχεία ακόμη συγκεντρώνονται και αυτή η συγκέντρωση διαρκεί ως το τέλος Μαρτίου. Μέχρι τότε, όλοι οι άλλοι αριθμοί οι οποίοι ανακοινώνονται είναι καθαρές εικασίες».
Αυτή, Αντωνάκη, είναι η μοίρα όλων των υπηρετών των ξένων. Τους ξεζουμίζουν και μετά τους πετάνε σα στυμμένες λεμονόκουπες. Αυτό παθαίνεις κι εσύ τώρα. Καλό ταξίδι!