Στην ψοφοδεξιά ακόμα ψάχνουν αυτόν που θα χάσει στον Δήμο Αθηναίων από την Χρυσή Αυγή


Της… κακομοίρας γίνεται με τους (νεοδημοκράτες)  υποψηφίους… πελάτες του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο της Αθήνας. Στην πιάτσα Συγγρού έχουν μπλέξει τα… μπούτια τους και δε μπορούν να βγάλουν άκρη με τίποτα, ενώ εισερχόμαστε στην τελική ευθεία των 100 τελευταίων ...

ημερών από τη μάχη! Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες (εκ των έσω βεβαίως…) του καθεστωτικού «Βήματος», ο… απελπισμένος φον Αντωνάκης βρίσκεται σε δίλημμα μεταξύ Άρη Σπηλιωτόπουλου και… Καμίνη! Ιδού τι νίλα τους έχει κάνει ο σίγουρος νικητής Η. Κασιδιάρης:
«Παράλληλα «μαύρη τρύπα» εξακολουθεί να είναι για την ΝΔ ο Δήμος Αθηναίων και σχεδόν κάθε μέρα προστίθενται και άλλα ονόματα στο τραπέζι, ως πιθανών υποψηφίων για την πρωτεύουσα. 
Ο κατάλογος είναι μεγάλος και μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί οι κυρίες Όλγα Κεφαλογιάννη και Φωτεινή Πιπιλή που έχουν αρνηθεί, ο κ. Ν. Δένδιας που επίσης ήταν εξ αρχής αρνητικός. Επίσης συζητήθηκε -αν και είχε ασυμβίβαστο και κανείς δεν το σκέφθηκε στην ΝΔ- κάποια στιγμή το όνομα του πρόεδρου του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλου, που όμως αρνήθηκε με χθεσινή του δήλωση, αλλά και του δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη.
Μέσα στον κατάλογο των ονομάτων, και στις μετρήσεις που γίνανε ετέθησαν και ονόματα, όπως του δημοτικού συμβούλου κ. Γ. Αμυρά και του ηθοποιού, κ. Ρένου Χαραλαμπίδη, ενώ κανείς δεν πρέπει να υποτιμά και να παραγνωρίζει τη δύναμη που έχει στον Δήμο Αθηναίων ο βουλευτής κ. Ν. Κακλαμάνης που επιμένει.
Σε αυτό το κλίμα σύγχυσης, υπάρχουν ορισμένοι στη ΝΔ που επιμένουν ότι καλό θα ήταν να συνεχίσει την θητεία του ο νυν δήμαρχος κ. Γ. Καμίνης στο Δήμο Αθηναίων.
Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών εισήλθε εσχάτως το όνομα του βουλευτή Β΄ Αθηνών της ΝΔ κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλου. Ο πρώην υπουργός θεωρείται από κεντρικά στελέχη της ΝΔ ως μια ιδανική υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αθήνας και προτάσσουν ως επιχείρημα ότι ξεφεύγει από τα στενά κομματικά πλαίσια και έχει διεισδυτικότητα και στον κεντροαριστερό χώρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες, το όνομα του κ. Σπηλιωτόπουλου συζητήθηκε αρκετά και θεωρείται ως το μόνο που αυτή τη στιγμή έχει τις περισσότερες πιθανότητε
ς».
(ΥΓ): Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι ο φον Αντωνάκης βρίζει και… καταριέται καθημερινά τους δικαστές που δεν έκλεισαν μέσα τον Η. Κασιδιάρη! Γιατί δεν κανονίζει να βρουν μια δικαιολογία και να τον κλείσουν μέσα έστω και τώρα; Διότι, σε μια τέτοια περίπτωση, αφενός μεν θα είναι κανονικά υποψήφιος και αφετέρου δε όλοι συμφωνούν ότι τα ποσοστά του θα εκτοξευτούν ακόμα παραπάνω! Ε, τρελαίνεται τώρα ή δεν τρελαίνεται ο… «Τρελαντώνης»;


Εθνικισμός.net

ΥΓ2: Το "Βήμα" κάρφωσε την όμορφη Όλγα, αποκαλύπτοντας πως η Κεφαλογιάννη αρνήθηκε το "πικρό ποτήριον" του Δήμου Αθηναίων, καθώς θα υποστεί πανωλεθρία από τον Κασιδιάρη, όπως είπε και ο επικοινωνιολόγος της στον Σαμαρά. Ακόμα να το πάθεις το έμφραγμα Αντωνάκη;