Εφημερίδα "Ακρόπολις": Εργαζόμενοι του Δήμου σε Κασιδιάρη «Αυτές οι κάλπες θα σε βγάλουν δήμαρχο»!


Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξένησε σήμερα ρεπορτάζ για την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της "Ελληνικής Αυγής" στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αθηναίων.
"Θερμή υποδοχή στον Κασιδιάρη από τους εργαζόμενους στο Δήμο Αθηναίων: "Αυτές οι κάλπες θα σε βγάλουν Δήμαρχο".
Οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" και Ηλίας Παναγιώταρος υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" ...

επισκέφθηκαν την Τρίτη το αμαξοστάσιο του Δήμου Αθηναίων και είχαν εκτενή συζήτηση με τους δημοτικούς υπαλλήλους.
Οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στους δύο υποψηφίους. Οι εργαζόμενοι του Δήμου αγκάλιασαν τους υποψήφιους της "Ελληνικής Αυγής" και τους εξέφρασαν τα προβλήματά τους, βάζοντας τις βάσεις για την συνεργασία της νέας αυτοδιοικητικής αρχής με τους εργαζομένους μετά τις εκλογές.
Οι 150 υπάλληλοι που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα συνόδευσαν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου και ενημέρωσαν για το "παιχνίδι" που προσπαθεί να στήσει ο Δήμος σχετικά με τα σκουπίδια που η δημοτική αρχή επιθυμεί να τα διαχειριστεί ιδιώτης.
Τέλος, χαρακτηριστική ήταν η ατάκα των εργαζομένων προς τον Ηλία Κασιδιάρη, όταν επισκέφθηκε το τμήμα εκλογών: "Αυτές οι κάλπες θα σε βγάλουν Δήμαρχο"!