ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ «ΔΙΑΡΡΟΕΣ»: ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ… ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ!


Αμέσως μετά από την απόφαση του Σ.τ.Ε. για τον παράνομο και αντισυνταγματικό χαρακτήρα των μειώσεων των μισθών των ενστόλων –εν ενεργεία και συνταξιούχων- και τις «διαρροές» ότι θα πάρουν πίσω πολλά λεφτά, τους επισημάναμε να κρατάνε «μικρό καλάθι». Τώρα, οι ίδιες /...

«διαρροές», αναφέρουν ότι η επιστροφή των αναδρομικών, λόγω των περικοπών που υπέστησαν από τον Αύγουστο του 2012, θα γίνει… τμηματικά, μέσα στην επόμενη… πενταετία!!!
Αυτό, λένε οι «διαρροές», αποφάσισε η κυβέρνηση, έτσι ώστε να επιμεριστεί σε βάθος χρόνου το δημοσιονομικό κόστος για τον προϋπολογισμό, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λεφτά για να καλυφθεί το ποσό εφάπαξ.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι, αφού περάσουν δύο-δυόμιση μήνες και δημοσιευθεί η απόφαση, θα πάρουν οι ένστολοι κάποια ψίχουλα προεκλογικά, ως «έναντι», με την ελπίδα ότι θα το… εκτιμήσουν και θα ψηφίσουν «σωστά». Κατόπιν –μετά την απομάκρυνση από την κάλπη- θα πει η κυβέρνηση ότι αδυνατεί να δώσει άλλα χρήματα και θα τους παραπέμψει στο μέλλον. Δηλαδή, στις παραμονές των επομένων εκλογών!