Εκατομμύρια ευρώ έβγαλαν στο εξωτερικό τρεις νεοδημοκράτες βουλευτές που εμφανίζονται στην λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου


«Χρυσά» και αδικαιολόγητα εμβάσματα στο εξωτερικό από τα «παιδιά» του Σαμαρά.
Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ έβγαλε ο κάθε ένας από τους τρεις γαλάζιους βουλευτές που εμφανίζονται στην λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου. Όπως προκύπτει από την λίστα που περιλαμβάνει 600 ονόματα, υπάρχουν τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που κατά την περίοδο 2009 – 2012, έβγαλαν πολλά λεφτά στο εξωτερικό μέσω ... 
εμβασμάτων. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι τα εν λόγω ποσά που ανακαλύφθηκαν δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες των βουλευτών, γεγονός που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές του Σαμαρά θα κληθούν τις επόμενες ημέρες να δώσουν εξηγήσεις.
Το ζητούμενο, βέβαια, στην όλη υπόθεση δεν είναι μόνο τα λεφτά που δεν εισπράχθηκαν από αυτά τα εμβάσματα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό μπορεί να απευθυνθεί και στους υπόλοιπους που βρέθηκαν στην εν λόγω λίστα και ιδιαιτέρως τους δύο γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες που βρέθηκαν στην λίστα με εμβάσματα 20 εκ. ευρώ έκαστος. Επιπροσθέτως αυτών παρατηρείται μία κίνηση εντός της Νέας Δημοκρατίας, να βγάλουν τα λεφτά τους έξω, προκειμένου να σωθούν από τις πολιτικές του κόμματος τους, από τις πολιτικές που οι ίδιοι ψηφίζουν.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των βουλευτών, όμως τα σχετικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για έναν βουλευτή της Α’ Αθηνών και έναν που εκλέγεται στην Βόρεια Ελλάδα. Για τον τρίτο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα στοιχεία, όμως δεν θα αργήσουν να γίνουν, αποκαλύπτοντας και με ονόματα την όλη υπόθεση. Ενδιαφέρον θα έχει το αν θα εγκριθεί από την Βουλή η άρση ασυλίας των συγκεκριμένων βουλευτών, αν διαπιστωθούν αδικήματα.