Η ανύπαρκτη Ρημάδ παρακαλά να ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες


Με μια ακόμη θρασύτατη ανακοίνωση η ΔΗΜΑΡ προκαλεί την οργή κάθε Έλληνα. Συγκεκριμένα οι πρόθυμοι για κυβερνητική συνεργασία «με όποιον να ‘ναι» εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την προτεινόμενη στέρηση του δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες.
Για την ακρίβεια η ΔΗΜΑΡ σημειώνει ότι «Η επανακατάθεση στη Βουλή αναλλοίωτης  της ...
 
τροπολογίας που στερούσε από τους νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα μετανάστες το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να τους αντιμετωπίζει ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Η ΔΗΜΑΡ επαναλαμβάνει ότι η ακροδεξιά  ατζέντα δεν πρέπει να κυριαρχήσει στη δημόσια ζωή και με το κριτήριο αυτό θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις».
Το θνησιγενές αυτό κομματίδιο των υμνητών του Τσαουσέσκου είναι φανερό ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα. Στην Ελλάδα της μνημονιακής κατοχής και της πολυπολιτισμικής προπαγάνδας η πραγματικότητα δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτοί οι οποίοι θεωρούνται ως πολίτες δευτέρας κατηγορίας είναι οι Έλληνες.
Η κυβέρνηση αυτή, αναπόσπαστο μέρος της οποίας εξάλλου ήταν και η ΔΗΜΑΡ μέχρι τον περσινό Ιούνιο, έχει οδηγήσει τον Ελληνικό Λαό στην ανεργία, την φτώχεια, την πείνα, την απόγνωση και 5.000 περίπου αυτοκτονίες. Τους αντιμετωπίζει ως πολίτες δευτέρας κατηγορίας ακόμη και στα νοσοκομεία, όπου μόνο λαθρομετανάστες μπορούν να νοσηλευθούν δωρεάν.
Η ΔΗΜΑΡ, όμως, ως ένα εθνομηδενιστικό κομματικό σύνολο με «φυντάνια» σαν τη Ρεπούση και τον Παπαδόπουλο, τα παραβλέπει όλα αυτά και χαρακτηρίζει ως «ακροδεξιά ατζέντα» οποιαδήποτε προσπάθεια επαναφοράς της Ελληνικότητας στο προσκήνιο. Θα συμφωνήσουμε, όμως, με τους ξοφλημένους αυτούς μπολσεβίκους ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι «να παρακολουθούν τις εξελίξεις». Την ώρα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επηρεάζει καταλυτικά τις πολιτικές εξελίξεις, καθορίζει την πολιτική ατζέντα και γράφει Ιστορία, οι ξοφλημένοι της κεντροαριστεράς θα παρακολουθούν ανήμποροι τα γεγονότα.

Γιώργος Μάστορας