Κασιδιάρης: "Ανεύθυνοι, αλήτες και προδότες ο Σαμαρά και η «παρέα» του" - Συνέντευξη στο ενημερωτικό ιστολόγιο tsegkanews.gr - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στο tsegkanews.gr και στη Μαρία Τσέγκα για την επικαιρότητα, τις προσεχείς εκλογές και τις ανυπόστατες κατηγορίες κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.
Για την απόδραση Ξηρού και την επικήρυξη δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί τρομοκρατικός στόχος και αποκάλυψε πως η υπόθεση των δολοφονιών στο Ν. Ηράκλειο στην πραγματικότητα:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  >>>>

«έχει μπει στο αρχείο, αφού ακόμα δεν έχει κληθεί ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης για να καταθέσει». Αποκάλεσε ανεύθυνους, αλήτες και προδότες τον Σαμαρά και την «παρέα» του γιατί δεν έχουν στείλει ακόμα συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών.
Για τις  δημοτικές εκλογές, που θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα αποκάλυψε ποιους θέλει για αντιπάλους του αλλά και το όραμά του για την πρωτεύουσα. Δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή έχει ικανά πρόσωπα να στελεχώσουν το δήμο, όπως και μια αυριανή κυβέρνηση, ενώ εάν οι επόμενες εθνικές εκλογές τους φέρουν στην αξιωματική αντιπολίτευση, υπόσχεται πως είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στο ρόλο αυτό.  Σημείωσε πως βασική επιδίωξη της Χρυσής Αυγής όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα είναι η άμεση συμμαχία με τη Ρωσία.