Περί της δημιουργίας κόμματος-παγίδας από τον... στρατηγό άνεμο και τον στρατηγό Φράγκο

Γράφει ο Αντίοχος
Είναι παρατηρημένο, πως όταν οι (κρυφές) δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής, εμφανίζονται δημοσιεύματα για την ίδρυση νέου κόμματος-μαϊμού της «λαϊκής δεξιάς» – με σκοπό να κρατήσει τις συνεχείς διαρροές ψηφοφόρων της ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή και μετά τις ...

εκλογές να τις επιστρέψει στο σάπιο σύστημα εξουσίας. Κοινός παρανομαστής όλων αυτών των δημοσιευμάτων για το κόμμα-παγίδα, είναι ο απόστρατος στρατηγός Φράγκος. Τώρα, προσετέθη και ο Βύρων Πολύδωρας (ή… «στρατηγός Άνεμος»), μετά την διαγραφή του από την ΝΔ. Ας δούμε το νέο δημοσίευμα:
«Ραντεβού Πολύδωρα – Φραγκου! Έρχεται κόμμα …”λαϊκής δεξιάς”; Που έγινε η συνάντηση
Έρχεται η “λαϊκή δεξιά” σε κόμμα Πολύδωρα – στρατηγού Φράγκου; Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο έγινε στο καφέ Βέρντε στου Παπάγου, με “προξενητή” δημοσιογράφο πρώην στρατιωτικό. Στη συνάντηση βρέθηκε και πρόεδρος ένωσης αποστράτων.
Η δημιουργία ενός κόμματος το οποίο θα αποτελέσει το “φράγμα” του ρεύματος νεοδημοκρατών προς την οργάνωση – κόμμα της Χρυσής Αυγής ,είναι ένα θέμα που προβληματίζει εδώ και καιρό τη Συγγρού. Οι σκέψεις για “ανάσταση” του Καρατζαφέρη δεν φαίνεται να έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Η δημιουργία ενός κόμματος υπό την απόλυτη ηγεσία του στρατηγού Φράγκου επίσης είναι μια λύση που δε περπατάει. Κι αυτό γιατί και ο πρώην Α/ΓΕΣ είναι “σιγουρατζής” και δεν θέλει να πάρει το ρίσκο μιας αποτυχίας και επειδή οι “εχθροί” που έχει και εντός της ΝΔ αντιδρούν.
Έτσι το “φευγιό” του Βύρωνα Πολύδωρα φαίνεται να εξυπηρετεί κάπως τη Συγγρού που δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κόμματος που θα μπορούσε να κρατήσει “μαντρωμένους” τους χαμένους προς την ακροδεξιά ψηφοφόρους της.
Τώρα όσοι ξέρουν Πολύδωρα και Φράγκο είναι λογικό να αναρωτηθούν πόσα 24ωρα μπορούν αυτοί οι δύο να συνυπάρξουν! Δεχόμαστε προβλέψεις…
Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Φράγκος όλο… διαψεύδει ότι θέλει να ασχοληθεί με τη πολιτική και όλο δείχνει με τα ραντεβού και τις επαφές του ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι αυτό»
.
Η πραγματικότητα είναι η εξής:
1ον) Σε κάθε περίπτωση, ο ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιος. Εάν εμφανιστεί τέτοιο κατασκεύασμα, όλοι θα γνωρίζουν ότι θα πρόκειται για στημένη δουλειά του συστήματος.
2ον) Τι να μας πει κι ο Βύρων; Ότι δεν ψήφισε έναν νόμο στα τέλη του 2013, ενώ όλα αυτά τα μαύρα χρόνια έχει ψηφίσει τα Μνημόνια και όλους τους εφαρμοστικούς τους νόμους, της δυστυχίας μας;
3ον) Με παλιά υλικά δεν φτιάχνεται τίποτα καινούργιο. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλουδάκι τους στα σκοτεινά υπόγεια της πιάτσας Συγγρού και ν’ αφήσουν τα σενάρια και τα παιχνιδάκια. Τώρα πια δεν τους σώνει τίποτα!
4ον) Τέλος, οφείλω να σας μεταφέρω και τις φήμες που κυκλοφορούν για τους φερόμενους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας. Έτσι, ο στρατηγός Φράγκος δε φέρεται να επιθυμεί εμπλοκή του με τέτοιες τυχοδιωκτικές επιλογές, διότι φιλοδοξία του είναι να κληθεί κάποτε ως… υπερκομματική προσωπικότητα να γίνει δοτός πρωθυπουργός, για να μας… σώσει. Πιστεύει (ή του έχουν τάξει…) πως η στιγμή αυτή θα ’ρθει μετά τη συντριβή της ΝΔ στις επερχόμενες ευρωεκλογές και την αποκαθήλωση του φον Αντωνάκη… Ο δε Βύρων, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο Πάνο, να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του συνονθυλεύματός του, στις επόμενες εκλογές.
5ον) Οπότε, άνθρακες ο θησαυρός…