Το βιολί του ο Σαμαράς: Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, βρίζει την Χρυσή Αυγή


Ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού της Χούντας του Μνημονίου, Α. Σαμαράς, απολογούμενος στους ανταποκριτές ξένου Τύπου, καταφέρθηκε για μία ακόμη φορά κατά της Χρυσής Αυγής, αδυνατώντας να κρύψει την απόγνωση στην οποία έχει περιέλθει, αφενός λόγω της αποτυχίας να εξαφανίσει τη Χρυσή Αυγή πολιτικά και αφετέρου εξαιτίας της δημοσκοπικής ανόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όπως αυτή καταγράφεται ξεκάθαρα στις τελευταίες μυστικές ...

δημοσκοπήσεις.
«Η Χρυσή Αυγή είναι εξτρεμιστική οργάνωση με νεοναζιστική ιδεολογία, που δε σέβεται τον άνθρωπο», δήλωσε το ανδρείκελο του διεθνούς σιωνισμού και των τοκογλύφων, αναφερόμενο σε ένα Πολιτικό Κίνημα το οποίο στηρίζουν εκατομμύρια Έλληνες, ενώ μισό εκατομμύριο εξ' αυτών έστειλαν δια της ψήφου τους 18 βουλευτές του στη Βουλή των Ελλήνων. Μόλις προχτές, ο θλιβερός Πινόκιο της πολιτικής ζωής του τόπου, είχε χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή «αντιδημοκρατικό κόμμα», αλλά καθώς φαίνεται, τα δημοσκοπικά μαντάτα που φτάνουν στη Συγγρού τον υποχρέωσαν να επανέλθει στην πρότερη συκοφαντική ρητορική.
«Για να αντιμετωπίσεις τον εχθρό σου, δεν πρέπει να γίνεις σαν εκείνον», επισήμανε σε μια έκρηξη ειλικρίνειας ο σωτήρας του ΠΑΣΟΚ. Και πώς να γίνεις καθαρός σαν τον εχθρό σου κύριε Σαμαρά; Με τον Λιάπη και τον Τομπούλογλου ή με τον Τραγάκη που ήξερε για το σκάνδαλο των υποβρυχίων αλλά επιχείρησε να το αποκρύψει από τον Ελληνικό Λαό; Δεν μπορείς να γίνεις σαν τον εχθρό σου, διότι εκπροσωπείς μια Χούντα των διεθνών τοκογλύφων και των σιωνιστών, ενώ εκείνος, ο εχθρός σου, εκπροσωπεί μόνο τον Ελληνικό Λαό και τα δίκαιά του!
Ως επίλογο του παραληρήματος, έκανε μια τοποθέτηση η οποία καταδεικνύει κατά τρόπο αναμφισβήτητο την «ηθική» και την «εντιμότητά» του: «Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή, με βάσει την κείμενη νομοθεσία. Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, τη σεβόμαστε και κάνει τη δουλειά της». Δεν γνωρίζουμε αν οι ανταποκριτές ξένου Τύπου έχουν συνέλθει από το γέλιο που προκάλεσε η «ειλικρινής» και πλήρης «αληθείας» δήλωση του θλιβερού παρία του ευρωπαϊκού εκτρώματος της Ε.Ε..
Αν βεβαίως υπήρχαν αντικειμενικοί δημοσιογράφοι, θα τον ρωτούσαν ποια είναι εκείνη η κείμενη νομοθεσία που απορρίπτει τις αιτήσεις αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή επικρατείας Χ. Παππά, με το αιτιολογικό της εξύμνησης της 21ης Απριλίου και επειδή ο Σ. Παττακός υπέγραψε βιβλία που βρέθηκαν στην οικία του κυρίου Παππά. Το σύνολο δε του κατηγορητηρίου είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας των ακροαριστερών παρακρατικών, γεγονός που αποδεικνύεται από την παντελή αδυναμία ευρέσεως του ελάχιστου ενοχοποιητικού στοιχείου.
Καταρρέει και παραληρεί ο κύριος Σαμαράς, σκορπώντας χαμόγελα ελπίδας σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος αναμένει με πίστη να χαράξει επιτέλους η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!