"Γαλάζια" διαπλοκή: Μια ιστορία με μίζες και σκάνδαλα

Θυμάστε για πόσες μέρες μας ταλαιπωρούσαν με το σήριαλ με την διαφημιστική, την οποία εκβίαζε ο Τομπούλογλου και στην οποία ενεπλάκη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εραζομένων της Alpha Bank, o κ. Γκιάτης;
Τι σχέση είχε ο κ. Γκιάτης με την εν λόγω διαφημιστική; Τι σχέση είχε η ...

διαφημιστική με την Alpha Bank; Ποιος ίδρυσε την συγκεκριμένη διαφημιστική;
Απάντηση: H πολιτευτής της ΝΔ, Δέσποινα Μπακάλη, που βλέπετε στη φωτογραφία στην αγκαλιά του Αντώνη Σαμαρά. Τα δηλώνει όλα στο press.gr. H ίδια ήταν υποψήφια βουλευτής Β΄ Αθηνών με την ΝΔ.
Αλήθεια, ποιες άλλες δουλειές του ευρύτερου δημοσίου τομέα, έχει πάρει η συγκεκριμένη διαφημιστική; Και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι δουλειά είχε ο Γκιάτης στην συγκεκριμένη υπόθεση κι αν βοηθούσε την κ. Μπακάλη και σε άλλες δουλειές της διαφημιστικής της εταιρείας. Να σας πούμε εμείς!
Η Μπακάλη, εργάστηκε στην Alpha Bank από το 1996 έως το 2009. Βασικό της αντικείμενο οι Δημόσιες Σχέσεις, η Εξυπηρέτηση των πελατών. Το 2009 αποφάσισε να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο στον τομέα της επικοινωνίας. Πρώτος και αγαπημένος πελάτης, μέχρι και σήμερα, ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank. (Πρόεδρος ο νεοδημοκράτης Γκιάτης που εμφανίζεται στο video να δίνει τα λεφτά στον νεοδημοκράτη Τομπούλογλου)
Το 2010, μαζί με άλλους συνεργάτες ίδρυσαν την 3Sixty.com, που ειδικεύεται στην στρατηγική επικοινωνία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. (Η εταιρεία που πήρε του δουλειά στο Παίδων, αφήνοντας εκτός την εταιρεία της συζύγου του Στουρνάρα)
Αποτυχημένοι πολιτευτές αλλά καλοβολεμένοι στον σβέρκο μας, εκβίαζαν ο ένας τον άλλον και ένας πρωθυπουργός, ο Σαμαράς, ΑΠΟΛΥΤΟΣ γνώστης όλων αυτών. 
Εγκληματική οργάνωση; Cosa Nostra; Ή κάτι χειρότερο… ;;;
xryshaygh.blogspot.gr 
Ας θυμηθούμε και μία παλαιότερη είδηση που έχει κάποια συνάφεια: 
Όταν ομιλούν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός των οικονομικών περί «ανάπτυξης» προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Πράγματι, καθώς αποδεικνύεται και παρά την βαθύτατη οικονομική κρίση η οποία πλήττει βαρύτατα τους Έλληνες, η οικογένεια Στουρνάρα βιώνει στην πράξη την ανάπτυξη, χάρη στη «γενναιοδωρία» του κράτους.
Αιτία η ανάληψη από την εταιρεία MIND WORK BUSINESS SOLUTIONS ΕΠΕ της διαφημιστικής καμπάνιας «εκστρατεία ενημέρωσης του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων για την πρόληψη της πολυφαρμακίας». Εντελώς συμπτωματικά, γενική διευθύντρια της εν λόγω εταιρείας είναι η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, Γ. Στουρνάρα, Σταυρούλα Νικολοπούλου!
Συγκεκριμένα, η ανάθεση του έργου αφορά διαφημιστική καμπάνια διάρκειας 2 ετών την οποία τελικά κέρδισε η ένωση εταιρειών MIND WORK BUSINESS SOLUTIONS ΕΠΕ και ΒΙ ΕΝΤ Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε, καταθέτοντας προσφορά ύψους 435.666 ευρώ.
Αξίζει να επισημανθεί ότι η ίδια εταιρεία δεν κέρδισε διαγωνισμό για την διοργάνωση ημερίδων του υπουργείου Παιδείας τον Ιούνιο του 2012, διότι καθώς απεδείχθη από την επιτροπή ελέγχου, η εταιρεία έχει καταδίκη για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών ΤΑΕ. Εντούτοις, η εταιρεία δεν πτοήθηκε διόλου και ανταμείφθηκε για την επιμονή της με την ανάθεση του έργου της διαφημιστικής καμπάνιας κατά της πολυφαρμακίας.
Ποιά η σκοπιμότητα της δαπάνης πακτωλού χρημάτων για ένα ζήτημα το οποίο πλέον δεν υφίσταται, είναι θέμα το οποίο θα πρέπει να απαντηθεί από τη Χούντα του Μνημονίου. Τα χρήματα για την καμπάνια, διατίθενται σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία οι Έλληνες στερούνται της στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ενώ ταυτόχρονα το υπουργείο Υγείας με ιδιαίτερη κοινωνική «ευαισθησία» επέβαλε στους Έλληνες φορολογούμενους είσοδο 25 ευρώ στα νοσοκομεία!
Επειδή οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας πλουτίζουν εις βάρος των κορόιδων, ας πράξει ο καθένας τα δέοντα. Οι περισσότεροι γνωρίζουν, ας το συνειδητοποιήσουν και οι υπόλοιποι:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!