ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ: Δραστηριότητες σε Αθήνα, Σέρρες, Σαλαμίνα, Δυτική Αττική, Καρδίτσα


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε  το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών μια εξαιρετική ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης Αντώνη Γρέγου. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα σκάνδαλα της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. καθώς ...

και στον βρώμικο ρόλο των κομμάτων της Αριστεράς ως δεκανίκι του άθλιου πολιτικού κατεστημένου. Ο συναγωνιστής Γρέγος τόνισε ότι όσο και λάσπη να ρίξουν τα κανάλια της διαπλοκής εις βάρος μας  ότι διώξεις και να σκαρφιστούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ΗΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα δυναμώνει και θα ατσαλώνεται, διότι η δύναμη του Κινήματος μας είναι ο Ελληνικός λαός.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00



Ομιλία στην Τ.Ο. Σαλαμίνας


Προλογίζοντας ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο «SAVOY» , για την παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Πειραιώς , Νοτίου Τομέα και Νήσων. Επίσης ενημέρωσε για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου για την μνήμη των Ιμίων και ότι η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και μέλος της κεντρικής επιτροπής Γκλέτσος Απόστολος , ο οποίος ανέλυσε ότι ζούμε σε μια Ελλάδα όπου το συνταγματικό τόξο εφαρμόζει τους νόμους μόνο σε αυτούς που δεν προσκυνούν. Αυτοί οι ίδιοι όπου οδηγούν και καθοδηγούν τον λαό προς το παράλογο. Ο συναγωνιστής έκανε αναφορά στον αποσυμβολισμό των χρωμάτων του μαιάνδρου , σύμβολο του κινήματος μας. Τέλος ο συναγωνιστής τόνισε ότι εμείς οι χρυσαυγίτες δεν ξεχνάμε όλες τις παρανομίες , τις μίζες , τα σκάνδαλα και τις προδοσίες που έχουν κάνει οι κυβερνόντες και ότι κάποια μέρα θα λογοδοτήσουν και θα επιστρέψουν τον «κόπο» του Έλληνα. Ο ελληνικός λαός έκανε το πρώτο βήμα , βάζοντας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην βουλή , κάτι , το οποίο θα επαναλάβει και μάλιστα με μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές. Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα. Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087



Ομιλία στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής



Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής στην φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.Την τελετή άνοιξε με σύντομη ομιλία στους παρευρισκόμενους ο Συναγωνιστής Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος ο οποίος ευχήθηκε και την γρήγορη αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και των υπόλοιπων Συναγωνιστών που κρατούνται παρανόμως από την χούντα του μνημονίου,την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής Χρυσοβιτσάνος Ιωάννης και ο Συναγωνιστής Ιωάννης Κύρογλου έκλεισε την τελετή με χαιρετισμό και ευχόμενος τα καλώς μελλούμενα  για το Κίνημα.
ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr Ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/ τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00



Δράση της Τ.Ο. Καρδίτσας


Κλιμάκιο από συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Καρδίτσας πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση την Τετάρτη 22/01 στην τοπική κοινωνία διανέμοντας φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος!
ΚΑΡΔΙΤΣΑ:
Καραϊσκάκη 7, 2ος όροφος (απέναντι από το Ξενοδοχείο Arni)
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 14:00
Τετάρτη, Σαββάτο 18:00 - 20:00
Τηλ: 24410 73454



Βραδινή ενημερωτική δράση με φέιγ βολάν στις Σέρρες


Την προηγούμενη εβδομάδα, Συναγωνιστές της Τ.Ο. Σερρών πραγματοποίησαν βραδινή ενημερωτική δράση στην πόλη των Σερρών. Χιλιάδες φέιγ βολάν με συνθήματα όπως«Κάτω τα χέρια από την Χρυσή Αυγή»,«Οι κλέφτες να πάνε φυλακή» και «Κάτω η χούντα του μνημονίου» γέμισαν τους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τα παρμπρίζ σε όλες τις γειτονιές και τα κεντρικά σημεία της πόλης. Το μήνυμα της αντίστασης κόντρα στις παράνομες διώξεις της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου και των επίορκων υπαλλήλων της μεταδόθηκε σε κάθε γωνιά των Σερρών, υπενθυμίζοντας σε φίλους και εχθρούς πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν σκοπεύουμε να κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

Τ.Ο. Σερρών
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα 19:30 - 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350