Γεωργιάδης: "Τσάμπα οι λαθρομετανάστες στα δημόσια νοσοκομεία" - Δηλώστε πακιστανοί να σωθείτε! - ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΝ πληρώνουν τα 25 ευρώ οι λαθρομετανάστες! Υποχρεωτικά για Έλληνες ανέργους, αναπήρους, ακόμα και φυλακισμένους! Ξεπέρασαν κάθε όριο μειοδοσίας και ανθελληνισμού τα ανδρείκελα της ΝΔ.
Κάποτε ο Πάκης Παυλόπουλος καλούσε όλο τον τρίτο κόσμο να έρθει στην Ελλάδα και δήλωνε ...

υπερήφανος για τους λαθρομετανάστες. Ο τότε "καρατζαφερικός" Γεωργιάδης τον... έκραζε για να κλέψει τις ψήφους των Ελλήνων πατριωτών. Σήμερα, που προσκύνησε γονατιστός Πάκηδες και Σαμαράδες, δηλώνει δημόσια πως ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! Αρκεί να προβληθεί αυτή η δήλωση στο μπαγκλαντές και το αφγανιστάν και θα στήσουν σε μηδέν χρόνο αγάλματα του "μπουμπούκου" ως εθνικού τους ευεργέτη.
Την ίδια ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, τα ξεπουλημένα τομάρια της συγκυβέρνησης πετούν τον Έλληνα ασθενή έξω από τα δημόσια νοσοκομεία. Θα πληρώνουμε 25 ευρώ για να καλύπτουμε και τα νοσήλεια των λαθρομεταναστών όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Γεωργιάδη. Οι Έλληνες άνεργοι δεν μπορούν να εξαιρεθούν! Επίσης, δεν εξαιρούνται οι φυλακισμένοι και οι νόμιμοι μετανάστες! Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει ότι ο άνεργος ΔΕΝ μπορεί να πληρώσει 25 ευρώ γιατι ΔΕΝ έχει δουλειά,τουτέστιν δεν έχει εισόδημα. Ούτε εξυπακούεται ότι θα έχει γονείς να πληρώσουν για αυτόν. Ακόμα και αυτοί που έχουν δουλειά αλλά παίρνουν 470 ευρώ το μήνα, τα 25 ευρώ για αυτούς είναι φαγητό τριών ημερών! Για τους φυλακισμένους ο συλλογισμός έιναι καταπληκτικός! Προβλέπεται οι φυλακισμένοι να έχουν και λεφτά μαζί τους! Από εδώ και στο εξής όταν θα μπαίνετε φυλακή για φορολογικά εγκλήματα (δυνητικά όλοι οι Έλληνες) φροντίστε να έχετε κάνα 100ευρω στην άκρη και όχι για τα τσιγάρα σας! Το καλύτερο όμως το κράτησε για το τέλος. Είπε ότι τα 25 ευρώ θα τα πληρώνουν και οι νόμιμοι μετανάστες! Δηλαδή όποιος είναι λαθρομετανάστης δεν θα δίνει μία! Άρα τα εκατομμύρια των λάθρομεταναστών θα έχουν δωρεάν νοσηλεία!
Ερώτημα 1ο: Βάση ποιας συμφωνίας η Ε.Ε. θα πληρώνει για τους λαθρομετανάστες;    εδώ έχουμε απτή απόδειξη ότι οι προδοτικές κυβερνήσεις έχουν συμφωνήσει με τους ευρωπαίους να μετατρέψουν την Ελλάδα σε άσυλο υποδοχής λαθρομεταναστών.
Ερώτημα 2ο: Υπάρχει ακόμα έστω και ένας Έλληνας που να στηρίζει αυτό το απολειφάδι του μνημονίου, την πιο ξεφτιλισμένη και ανθελληνική κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών;
Ερώτημα 3ο: Ισχύει ότι μετά και την τελευταία εναέρια κωλοτούμπα με τριπλό σλάλομ από τον πρώην "διώκτη των αλλοδαπών" Γεωργιάδη, του έκανε πρόταση το τσίρκο Medrano για ακροβατικό πρόγραμμα που θα κόβει την ανάσα;
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο (όλα τα λεφτά από 0.55 έως 1.55)