ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ: Σταθερή αξία ο Βενιζέλος, ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν! Από αντιπρόεδρος αυτοανακυρήχθηκε σε αναπληρωτή πρωθυπουργό!

Εκνευρισμό προκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου η ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών με την Ελληνική Προεδρία στην οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος έφερε τον τίτλο του αναπληρωτή πρωθυπουργού.ο τελευταίος εμφανίζεται εκτός από «FM» (Foreign Minister), δηλαδή, υπουργός ...

Εξωτερικών και ως «DPΜ» που στη διεθνή πολιτική ορολογία σημαίνει: Deputy Prime Minister, δηλαδή, Αναπληρωτής Πρωθυπουργός.
Ο τίτλος αυτός δεν υπάρχει και όλοι στην κυβέρνηση αναρωτιούνταν, ποιος, πως, γιατί….
Όλα δείχνουν πως ο Βενιζέλος «αυτοανακηρύχθηκε» αναπληρωτής πρωθυπουργός σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δείξει στους Ευρωπαίους πως “είναι εδώ”, ξεπουλά τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να διατηρηθεί λίγο ακόμα στο πίσω κάθισμα της πανάκριβης θωρακισμένης BMW.
Όπως έχει αντιληφθεί και ο τελευταίος οπαδός του ΠΑΣΟΚ, που καλείται να απολογηθεί όχι μόνο για όσα το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση έχει ψηφίσει, μεταξύ αυτών το χαράτσι στα ακίνητα και το χαράτσι στην υγεία, αλλά και για όλα όσα η συγκυβέρνηση έχει ψηφίσει. Μεταξύ αυτών και οι κατασχέσεις Α΄κατοικίας, που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ! Τώρα λοιπόν ξέρει γιατί έγιναν όλα αυτά!
Για να μπορεί ο αδηφάγος για δόξα και εξουσία Βενιζέλος να υπογράφει στο twitter με τα βαρύγδουπα: «FM» (Foreign Minister), δηλαδή, υπουργός Εξωτερικών και ως «DPΜ» Deputy Prime Minister, δηλαδή, Αναπληρωτής Πρωθυπουργός!!!

Perastika…