Βόμβα από τον Σόιμπλε....οι Ελληνικές αρχές δεν έχουν ζητήσει την έκδοση του Χριστοφοράκου στην Αθήνα!

Σύμφωνα με γνωστή ιστοσελίδα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους με αφορμή την δικαστική εξέλιξη του σκανδάλου των εξοπλιστικών στην ... 
Αθήνα, τους απεκάλυψε πως οι ελληνικές αρχές δεν έχουν ανανεώσει (κατά την γνώμη του δεν έχει υποβληθεί ποτέ) το επίσημο αίτημα για την έκδοση του Χριστοφοράκου στην Αθήνα!
-Μα θα συλλάβουμε έναν Γερμανό πολίτη και θα τον εκδώσουμε σε μια χώρα που δεν μας τον έχει ζητήσει; Φέρεται να αναρωτήθηκε απορημένος ο Σόιμπλε απαντώντας σε σχετικό υπαινιγμό Γερμανού δημοσιογράφου.
Μάλιστα ο Σόιμπλε ανέφερε σαν παράδειγμα το αίτημα των ελληνικών αρχών να καταθέσουν στην Αθήνα τα στελέχη της Siemens που εμπλέκονται στις μίζες.
-Όλοι όσοι κλήθηκαν, μετέβησαν στην Αθήνα και απολογήθηκαν κανονικά...αποκάλυψε ο Γερμανός υπ. Οικονομικών.
Αθόρυβα, μέσα στη σιωπή και χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς, 5 πρώην μεγαλοστελέχη της Siemens ήρθαν και κατέθεσαν στους Έλληνες ανακριτές και στη συνέχεια έφυγαν σαν κύριοι. Ανάμεσά τους ο πολύς κ. Φόλκερ Γιουνγκ πρώην μεγαλοστέλεχος της Siemens και της Ιντρακόμ ο οποίος είχε στην κυριολεξία αποδράσει από τη χώρα όπως και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.
Την αποκάλυψη κάνει η Γιάννα Παπαδάκου στο ΒΗΜΑ της Κυριακής και είναι να γελάει κανείς με την κατάντια του ελληνικού κράτους.
Ο δραπέτης Γιουνγκ λοιπόν εμφανίστηκε στην ανακρίτρια Μαρία Νικολακέα στις 30 Οκτωβρίου του 2013- αφού πρώτα κατέβαλε εγγύηση 80.000 ευρώ για να αρθεί το ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του, από το 2010 που είχε γίνει Λούης.
Ο Γιουνγκ είπε στην ανακρίτρια "Δεν γνωρίζω κανένα υπάλληλο του ΟΤΕ, ούτε τον κ. Σκαρπέλη, αλλά επίσης κανένα αξιωματούχο. Δεν γνώριζα ούτε τον Αναστάσιο Μαντέλη, δεν είχα ποτέ καμία επικοινωνία μαζί του. Κατόπιν επιθυμίας του κ. Χριστοφοράκου επισκέφθηκα το 2002 μαζί του, τον υπ. Οικονομικών και τον υπουργό Μεταφορών, τον οποίων τα ονόματα δεν θυμάμαι. Επίσης την ίδια εποχή επισκέφθηκα τη δήμαρχο Αθηναίων. Ο λόγος των επισκέψεων ήταν για να βοηθήσει η Siemens την εκτέλεση των έργων στην Ολυμπιάδα..."
"Ο κλέψας του κλέψαντος» γινόταν τόσα χρόνια. Κι όμως, τα κόμματα τις κλεπτοκρατίας  που ρήμαξαν την Ελλάδα, κρατούν παράνομα φυλακισμένους τον Αρχηγό και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ψάχνουν στο σύνταγμα, σκαρφίζονται νέους νόμους για  να θέσουν το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών εκτός νόμου.
Το απύθμενο θράσος του Σαμαρά και της παρέας του δεν έχει όριο. Η επιλεκτική τους, σε σημείο εμμονής, ενασχόληση με μυθολογίες και ραδιουργίες εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν έχει όριο. 80.000 ευρώ εγγύηση κατέβαλλε ο λούης Γιουνγκ. Κανένας όμως δεν αναρωτήθηκε πού τα βρήκε τόσα λεφτά, όταν οι πάντες αναρωτήθηκαν που θα βρει τα χρήματα ο Ηλίας Κασιδιάρης για την εγγύηση του. 
Το μόνο που λείπει στον οίκο ανοχής που έφτιαξαν για Ελλάδα είναι η ταμπέλα: "Ανοίξαμε και σας περιμένουμε".