Ο… ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΣΩΝ ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Έχει παραγίνει το κακό τους με τον Λιάπη. Μετά από το σήριαλ με τις πλαστές πινακίδες, ακολούθησε το σήριαλ με τη μετάβασή του στην εξωτική Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, η βίλα στην Ευρυτανία που ήτανε… «ξενώνας» και τώρα η μετάβασή του στην Ρουμανία, μαζί με μια ...

φιλενάδα του, που είναι από κει.
Τον ακολουθούν κατά πόδας και περιγράφουν με γαργαλιστικές λεπτομέρειες κάθε του κίνηση. Ο Λιάπης εδώ, ο Λιάπης εκεί, ο Λιάπης πάρα πέρα, ο Λιάπης ετούτο, ο Λιάπης εκείνο, φάτε Λιάπη! Να ένα πρόσφατο παράδειγμα:
«Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης ξεκουράζεται και απολαμβάνει τη χλιδή του JW Marriott στο Βουκουρέστι!
Τα δωμάτια του πολυτελούς ξενοδοχείου φιλοξενούν συνήθως αρχηγούς κρατών και μέλη βασιλικών οικογενειών, ενώ ο κ. Λιάπης μπορεί να αναζητήσει την ψυχική του εκτόνωση στις πολυτελείς σουίτες, του, το καζίνο, τα σπα ή τα έξι ρεστοράν με γκουρμέ πιάτα που διαθέτει.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρώην υπουργός εθεάθη να τρώει με 5-6 άτομα, ενώ στην παρέα του υπήρχε και η γνωστή νεαρή Ρουμάνα καλλονή, με την οποία πέρασε και τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Μαλαισία»
.
Και βέβαια, όλο αυτό το κακοστημένο σήριαλ που ρίχνει στον εδώ και καιρό πολιτικά πεθαμένο Λιάπη όλες τις αμαρτίες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, αναδεικνύοντάς τον σε αποδιοπομπαίο τράγο, έχει το σκοπό του. Ο οποίος δεν είναι άλλος, από το να δείξει ότι ο Λιάπης φταίει για όλα, ενώ οι εν ενεργεία πολιτικάντηδες είναι… αθώες περιστερές!
Έλεος! Όχι άλλον Λιάπη! Όχι άλλο κάρβουνο! Μπουχτίσαμε! Και σας καταλάβαμε…