Προπαγάνδα για "ανεξάρτητη" Κρήτη από την αεροπορική εταιρεία «Ryanair»


Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια ξένη εταιρία πολιτικολογεί και ασχημονεί εναντίον της Ελλάδος και διαδίδει την παγκοσμιοποιητική προπαγάνδα που επιτάσσει την απόσχιση εδαφών από την Ελλάδα. Η προπαγάνδα για την «ανεξαρτησία» της Κρήτης βαστά πολλά χρόνια και σε αυτή ...

έχουν συμμετάσχει εξόχως γνωστές εταιρίες όπως η Vodafone.
Τώρα είναι η σειρά αεροπορικής εταιρίας «Ryanair» να προβεί στο εν λόγω αίσχος, εξυπηρετώντας προφανώς τους σκοπούς ανθρώπων με σκοτεινά πετρελαϊκά συμφέροντα. Σε διαφημιστικό της σποτ εμφανίζει την «σημαία» της «ανεξάρτητης» Κρήτης, με σκοπό να την εμφανίσει δήθεν ως ξεχωριστό κράτος, όπως θα θέλανε μερικά γεράκια των πετρελαϊκών εταιριών.
Το ΥΠΕΞ και η ελλαδική  κυβέρνηση περί άλλων τυρβάζει, όμως, και κοιμούνται, αντί να «τραβήξουν το αυτί» της εν λόγω εταιρίας, η οποία οφείλει να σέβεται την Ελλάδα αν θέλει να έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στα Ελληνικά εδάφη.
Σας παραθέτουμε την επαίσχυντη διαφήμιση, τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να αφήσει την αντεθνική προπαγάνδα αναπάντητη, να φωλιάζει στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Η Κρήτη είναι Ελλάδα, όπως κάθε σημείο της Ελληνικής Επικράτειας και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.