Ο Ν. Μιχαλολιάκος κερδίζει πόντους μέσα από τον Κορυδαλλό, άφθαρτη η Χρυσή Αυγή!


«Η Χρυσή Αυγή ισχυροποιείται σε τέτοιο βαθμό που ίσως να ξεπεράσει και το 15%». Με αυτή την φράση ξεκινά δημοσίευμα της ιστοσελίδας bankingnews.gr, το οποίο παραδέχεται πως η δημοσκοπική δυναμική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι όχι μόνο ασταμάτητη αλλά και διαρκώς αυξανόμενη.
Το δημοσίευμα έρχεται να καταδείξει την βαθύτατη απόγνωση και απελπισία των στελεχών της Συγγρού, τα οποία επιχείρησαν το προηγούμενο τρίμηνο να πλήξουν θανάσιμα το Λαϊκό ...

Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, μέσω παράνομων και αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων με την αρωγή πάντοτε των υπολοίπων κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και των νταβατζήδων της ενημέρωσης. Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, ο οχετός σκανδάλων έχει καταστήσει τα κόμματα της συγκυβέρνησης απόλυτα διεφθαρμένα στη συνείδηση των πολιτών.
«Η δυσοσμία των σκανδάλων, πλήττει την κυβέρνηση. Μπορεί επί κυβέρνησης να έρχονται στο φως τα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά στην κοινή γνώμη τι απομένει ως εντύπωση ότι επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πολλοί καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα. Πολλοί έκλεψαν εις βάρος του φορολογούμενου πολίτη. Μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει με την στάση της την κάθαρση αλλά δέχεται ισχυρά πλήγματα από το γεγονός ότι τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης διακυβέρνησαν από το 1974 έως το 2014 την Ελλάδα άρα ευθύνονται και για τα σκάνδαλα», γράφει χαρακτηριστικά. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο μεγάλος ευνοημένος είναι η Χρυσή Αυγή.
Ενδιαφέρον όμως έχει η προσέγγιση του ζητήματος, η οποία αποδίδει και την πραγματικότητα: «Άφθαρτο κόμμα είναι και η Χρυσή Αυγή. Ο Μιχαλολιάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής μπορεί να είναι προφυλακισμένος αλλά με τον καθαρό του λόγο τον αντισυστημικό κερδίζει εκλογικούς πόντους». Διότι πράγματι, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν έχει αποκλίνει ούτε χιλιοστό από τις διακηρυχθείσες πολιτικές του θέσεις: καταγγελία του μνημονίου, λογιστικός έλεγχος του χρέους από το 1974 μέχρι σήμερα και πολιτική κάθαρση μέσω της παραδειγματικής τιμωρίας εκείνων που συνέβαλαν στη διασπάθιση δημόσιου χρήματος.
«Το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι η διαφορά μεταξύ της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής μειώνεται μάλιστα ορισμένες δημοσκοπήσεις φέρνουν την ΝΔ στο 20% και την Χρυσή Αυγή στο 15,5%». Φυσικά το σενάριο αυτό, κινείται στα όρια της επιστημονικής φαντασίας και εντάσσεται στα πλαίσια της ψυχολογικής στήριξης των ελάχιστων κομματικών παρατρεχάμενων της πατριδοκάπηλης ΝΔ. Στην καλύτερη των περιπτώσεων για τους απατεώνες της εγκληματικής συμμορίας ΝΔ, τα ποσοστά που δίνονται είναι αντίστροφα. Μόνο που το 20% της Χρυσής Αυγής ανεβαίνει, ενώ το 15,5% της ΝΔ βυθίζεται, οδεύοντας προς συνάντηση του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ!
Το δημοσίευμα κλείνει με την εκτίμηση, η οποία προκαλεί τρόμο σε όλο το φάσμα του αντισυνταγματικού τόξου: «άρα είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος των ευρωεκλογών, αλλά ο ακόμη μεγαλύτερος κερδισμένος θα είναι η Χρυσή Αυγή»! Είτε το θέλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους είτε όχι, ας βάλουν καλά στο μυαλό τους πως:
Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει - η Ελλάδα θα νικήσει!