ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Με εντολή του Γιωργάκη και του αρχηγού της ΕΥΠ, λάδωναν με 20 εκατομμύρια ευρώ, δημοσιογράφους για να στηρίζουν τον πρωθυπουργό και τις αθλιότητες του

Η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλλει τα κανάλια της διαπλοκής, όχι μόνο για τις τηλεδίκες – παρωδία με ψευδομάρτυρες που τους πλήρωναν 50 ευρώ για να βγαίνουν και να λένε ψέμματα κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, αλλά κυρίως για τους ύμνους στο μνημόνιο και την στήριξη που έδιναν σε όσους σχεδίαζαν την σημερινή καταστροφή της πατρίδας μας!
Τώρα έρχεται η εφημερίδα Κontra-News, που απ΄ότι φαίνεται έχει αξιόπιστο ρεπορτάζ ...

καταγγέλοντας εκείνους που πήραν χρήματα για να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο…  Παρακολουθούσαν και “χτυπούσαν”.
Πληρωμένοι εκβιαστές στην υπηρεσία των καθαρμάτων που λήστεψαν και υποδούλωσαν την Ελλάδα.
Από ηχηρά ονόματα μέχρι απίστευτους τύπους της λουμπεν παραδημοσιογραφίας, διπλοθεσίτες κρατικοδίαιτους που έκαναν παιχνιδάκια με μαϊμού ιστοσελίδες και διακινούσαν… μαύρο χρήμα από τις “επιστροφές”.
Σε πολιτικό επίπεδο το Mega, ο ΣΚΑΪ, και τα περισσότερα κανάλια, αποτέλεσαν τον πιο βασικό τηλεοπτικό στυλοβάτη του μνημονίου, τόσο επί διακυβέρνησης Γιωργάκη Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου όσο και επί της σημερινής συγκυβέρνησης. Τα διάφορα «παπαγαλάκια» στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, παρουσιάζοντας το μαύρο ως άσπρο, έγιναν λαομίσητοι και αντικείμενο χλεύης από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, οι οποίοι έβλεπαν μια ξεκάθαρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και μια προσπάθεια ωραιοποίησης της τραγικής κατάστασης την οποία ζει η Χώρα.
Πριν από λίγο καιρό ένα αριστερό περιοδικό δημοσίευσε την μισθοδοσία των πιο βασικών δημοσιογραφικών «αστέρων» του Mega. Γράφει συγκεκριμένα ότι «τη διετία της κρίσης και του μνημονίου, η οικογένεια (ατομικό εισόδημα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από… 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίμας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέμη 480.000 ευρώ». Όπως καταλαβαίνετε, τα ποσά αυτά αποτελούν πραγματική πρόκληση για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, όλους όσοι υποφέρουν από την στυγνή εφαρμογή του εθνοκτόνου μνημονίου.
Πόσο μάλλον όταν τα χρήματα αυτά δίδονταν από θαλασσοδάνεια που σύναψε το Mega και που πληρώνει τώρα ο Ελληνικός Λαός!
Η δικογραφία που δημιουργείται είναι ξεχωριστή και διαθέτει όλα τα καλά και στην ώρα που πρέπει θα γίνουν οι κλητεύσεις…