Μια γυναίκα προς γυναίκα, γράφει....


Είμαι μια απλή Ελληνίδα, χωρίς να έχω καμία ιδιαίτερη σχέση με τον δικαστικό κλάδο. Γράφω τις παρακάτω δυο αράδες, ορμώμενη μόνο από το θυμικό μου και την κοινή λογική. Πραγματικά ταράχθηκα και εξοργίστηκα όταν είδα, στο όνομα της δικαιοσύνης, να πετούν μια ετοιμόγεννη και νήπια στον δρόμο.
Η οργή μου όμως έγινε πρωτόγνωρη, όταν συνειδητοποίησα, ότι την εντολή για αυτό το βάρβαρο ...

θέαμα του σύγχρονου Κολοσσαίου την είχαν δώσει γυναίκες! Με όλο τον σεβασμό που τρέφω στους λειτουργούς της δικαιοσύνης, αναρωτιέμαι: φορώντας την δικαστική τήβεννο, εξαφανίζετε κάτω από αυτήν την γυναικεία φύση σας και την μητρότητα; Σκεφτήκατε ποτέ ότι οι εντολές που δίνετε αφορούν ανθρώπους;
Θέσατε ποτέ τον εαυτό σας, σαν γυναίκα και μόνο, στην θέση της συζύγου τού Ηλιόπουλου; Η κοινή λογική λέει, ότι στα σπίτια όλων αυτών των στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν θα υπάρχει πια ούτε μαχαίρι του ψωμιού -προφανώς θα αγοράζουν μόνο ψωμί για τοστ- η αντιτρομοκρατική που στείλατε αλήθεια τι έψαχνε; Μήπως ήθελε απλώς να τρομοκρατήσει τον Ηλιόπουλο; Άντε και αυτό να το αποδεχθώ στα πλαίσια του ολομέτωπου πολέμου που κάνει όλο το σύστημα εναντίον των Ελλήνων εθνικιστών. Εσείς γιατί αποδέχεστε να γίνετε πιόνι αυτού του συστήματος; Γιατί αποδέχεστε να ταλαιπωρείται μια έγκυος, που σίγουρα είναι αθώα, που το μόνο της παράπτωμα είναι ότι είναι σύζυγος ενός κατά τεκμήριο αθώου.
Αν ο μη γένοιτο, απέβαλε αυτή η γυναίκα, την ώρα που την τρομοκρατούσε η αντιτρομοκρατική, εσείς σαν γυναίκα πρωτίστως, πώς θα νοιώθατε; Ο παππούλης μας ο Ισοκράτης (που εσείς ξέρετε καλά, πόσο τον έχουν παραφράσει οι νεοβάρβαροι), έγραφε: «Και μηδείς οιέσθω με λέγειν ως έστι δικαιοσύνη διδακτόν. Όλως μεν γαρ ουδεμίαν ηγούμαι τοιαύτην τέχνην είναι, ή τις τοις κακώς πεφυκόσι προς αυτήν δικαιοσύνην αν εμποιήσειεν». («Και μη νομίσει κανείς ότι υποστηρίζω πως η δικαιοσύνη είναι διδακτή. Διότι γενικά νομίζω δεν υπάρχει καμιά τέχνη, η οποία σ’ εκείνους που από την φύση γεννήθηκαν κακοί να μπορεί να βάλει μέσα στην ψυχή τους δικαιοσύνη») Αυτός όμως απευθυνόταν στους σοφιστές (295d), θα είναι κρίμα, εσείς, που έχετε ένα τόσο «βαρύ» βιογραφικό, έναν τέτοιον έντιμο βίο, να τον επιβεβαιώσετε.
Εγκλήματα εσχάτης προδοσίας, ξέρετε, ότι διαπράττουν χρόνια τώρα οι υποτακτικοί των πολυεθνικών καρτέλ, επιδιώκοντας να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια δικτατορία των ΜΜΕ, των τραπεζών και των οικουμενικών επιχειρηματικών κολοσσών, που μεθοδικά σαν φίδι περισφίγγουν όλο τον πλανήτη. Το σύστημα έχει ανάγκη από αδίστακτους τεχνοκράτες, δίχως ηθικές αναστολές και πνεύμα, από ανθρώπους-υπηρέτες που μηχανιστικά θα διεκπεραιώνουν τις εντολές που τους δίνονται. Είμαι σίγουρη ότι στα δικά σας πρόσωπα, δεν θα βρει τέτοιους ανθρώπους χωρίς ψυχή.
Ξέρετε ότι χρόνια τώρα προσπαθούν, με πάμπολλους τρόπους, να εξαφανίσουν ηθικά και βιολογικά τον Ελληνισμό, με ότι αυτός πρεσβεύει. Θέλουν να κάνουν σαθρούς τους δύο ακρογωνιαίους λίθους που στηρίζουν όλο αυτό το υπέροχο οικοδόμημα που λέγεται ‘’Ελληνικός Πολιτισμός’’, ήτοι την αγάπη για την Ελευθερία και την αναζήτηση της Αλήθειας». Είμαι σίγουρη ότι δεν θα τους βοηθήσετε να καταστρέψουν το Έθνος που προίκισε την ανθρωπότητα με φιλοσοφία, λογική, αθλητισμό, θέατρο, λογοτεχνία, καλές τέχνες, ήρωες, ότι αποκαλούμε σήμερα πολιτισμό.
Αν ψάχνετε για προδότες, αναζητήστε τους στους κυβερνώντες, σύμφωνα με τα λόγια του Θουκυδίδη: "Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της Πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." Ως Ελληνίδα και ως μάνα, μπορώ με μια φράση να σας πω μόνο αυτό: Ελάτε με την πλευρά του Ελληνισμού!

Φλόγα του Ταινάρου