Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: «Δεν διαθέτομεν δηλώσεις μετανοίας»


Ο φόβος, η αγωνιζόμενη Χρυσή Αυγή και ένα διεφθαρμένο καθεστώς φαρισαίων
Αγανάκτηση επικράτησε στο ενταύθα «δημοκρατικό» στρατόπεδο, το οποίο αποτελείται από σκληρούς νεοφιλελεύθερους μέχρι νεομπολσεβίκους, από μια δήλωση του τέως προέδρου της Γερμανίας, Χέρτσκογκ. Συγκεκριμένα ο Χέρτσκογκ με αφορμή την σχετικά πρόσφατη επίσκεψη ...

Σαμαρά στην Μέρκελ δήλωσε ότι η σύγχρονη δημοκρατία δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά στην Αγγλία και την Ελβετία.
Ήταν στα 1995 όταν καλεσμένος στην εκπομπή του Ι. Πρετεντέρη «Τέλος Εποχής» στον Αντέννα ισχυρίστηκα και με επιχειρήματα κατέδειξα ότι το σημερινό κοινοβουλευτικό πολίτευμα δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την αρχαία δημοκρατία των Αθηνών. Στον ισχυρισμό μου αυτόν απήντησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, διατυπώνοντας την άποψη ότι πράγματι το σημερινό πολίτευμα δεν είναι συνέχεια της αρχαίας δημοκρατίας, αλλά του Αγγλοσαξωνικού κοινοβουλευτισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με είχε καλέσει τότε, το 1995, ο Ι. Πρετεντέρης στην τηλεοπτική του εκπομπή ως εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, η οποία σύμφωνα με τις τερατολογίες του εις βάρος μας κατηγορητηρίου ήταν… «εγκληματική οργάνωση» από το 1987!
Πολλά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 3ης Οκτωβρίου 2013 ευρισκόμενος στο γραφείο ενός ανακριτού, ο οποίος αποφάσισε την προφυλάκισή μου, γενομένης περί δημοκρατίας συζήτηση (κατά τα άλλα δεν είναι πολιτική η δίωξή μας …), κατά την διάρκεια αυτού του διαλόγου, λοιπόν, ανέφερα τα λόγια του Πλάτωνος ότι «ουκ εξ’ άλλης πολιτείας τυρρανίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας». Ο ανακριτής με περισπούδαστο ύφος παρετήρησε ότι ο Πλάτων υπήρξε… αριστοκρατικός και λίγο αργότερα αποφάσιζε την προφυλάκισή μου.
Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο «ΦΑΣΙΣΤΑΣ» ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Ό,τι και να λένε πάντως οι διαστρεβλωτές της ιστορίας, το σημερινό πολίτευμα δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την Αρχαία Δημοκρατία. Επειδή δε τα πάντα παραποιούν και αλλοιώνουν οι προπαγανδιστές του αθλίου καθεστώτος της μίζερης νεοελληνικής κουρελαρίας θα σας παραθέσω ένα απόσπασμα από το βιβλίο «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ – ΙΑΠΩΝΙΑ» του Νίκου Καζαντζάκη. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα αναφέρεται στην μεταφορά του σε άμαξα με ανθρώπινο υποζύγιο, τους γνωστούς κούληδες, σε μια πόλη της Ιαπωνίας. Γράφει, λοιπόν, ο Ν. Καζαντζάκης:
«Βαριά δουλειά που εξευτελίζει τον άνθρωπο – και κείνον που τραβάει και κείνον που τραβιέται. Μα όσο θα στέκεται ο κόσμος, φοβούμαι πως θα υπάρχουν, με διάφορες, ολοένα ανανεούμενες μορφές, κούληδες.
- Ποιο είναι το χρέος μας; συλλογίζομαι κοιτάζοντας μ’ επιμονή την ιδρωμένη ράχη. Τούτο μονάχα: να προσπαθούμε, όσο μπορούμε, να εχτελούν το χρέος των κούληδων μονάχα όσοι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα καλύτερο στον κόσμο. Να μπει, ας είναι και προσωρινά, η σωστή, η δίκαιη ιεραρχία – κι όχι η σημερινή, η άδικη κι απάνθρωπη, όπου οι πιο κούληδες πηγαίνουν καβάλα κι ορίζουν.
- Δικαιοσύνη θα πει όχι να ‘ναι όλοι άρχοντες ή όλοι δούλοι. Δικαιοσύνη θα πει: ο φύσει δούλος να εχτελεί χρέη δούλου κι ο φύσει άρχοντας, χρέη άρχοντα. Γιατί πιστεύω ακλόνητα στην ανισότητα των ανθρώπων. Κι αν σήμερα στην εποχή που ζούμε, μια τίμια ψυχή έχει χρέος να μισεί τη σημερινή οργάνωση του κόσμου, είναι όχι γιατί υπάρχουν αρχόντοι και δούλοι, παρά γιατί οι αρχόντοι οι σημερινοί έχασαν τις παλιές αρχοντικές αρετές και κατάντησαν μέσα τους δούλοι.»
Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ – ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ – ΙΑΠΩΝΙΑ
«Πιστεύω ακλόνητα στην ανισότητα των ανθρώπων» γράφει ο Καζαντζάκης και σίγουρα εάν ζούσε στην σημερινή «αντιρατσιστική» εποχή μας θα τον χαρακτήριζαν σαν… ρατσιστή και φασίστα.
Αυτά περί Δημοκρατίας και του σημερινού κοινοβουλευτικού καθεστώτος, αλλά ας επανέλθουμε στα σημερινά μίζερα και πεζά του καιρού μας.
H ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΦΑΜΙΛΙΕΣ»
Είπαμε προηγουμένως ότι το σημερινό πολίτευμα δεν αποτελεί συνέχεια της Αρχαίας Δημοκρατίας, αλλά του αγγλοσαξωνικού πλουτοκρατικού κοινοβουλευτισμού. Όμως, ούτε και αυτό ισχύει, αφού ούτε αρχές δικαίου υπάρχουν, ούτε νόμοι για όλους.
Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια διεφθαρμένη νεοελληνική κουρελαρία χωρίς αρχές, χωρίς ανεξάρτητους θεσμούς και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η απαξία του λαού απέναντι στην εκάστοτε «δημοκρατική» υποτίθεται εξουσία.
Αυτή την κουρελαρία την ζήσαμε με τις φωτογραφίες με τις χειροπέδες και τον «ρωμαϊκό θρίαμβο» των ουτιδανών, που φαντάζονται τον εαυτό τους καίσαρα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από θλιβερή παρένθεση στην ιστορία ενός Μεγάλου Έθνους. Γράφουν με τα όσα πράττουν την σελίδα εκείνη της ιστορίας, που ο Θουκυδίδης του μέλλοντος θα περιγράφει ως εποχή των αναξίων και της παρακμής.
Φτάσαμε στο σημείο αυτό το ίδιο το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) να καταγγέλλει τα κανάλια ότι παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας και όμως όχι μόνον συνεχίζουν την ίδια άθλια τακτική, αλλά χρησιμοποιούν σαν δεδομένα και αληθινά γεγονότα, τα γελοία ψεύδη που κατέθεσαν εις βάρος μας κάποιοι δήθεν μάρτυρες. Στην ίδια γραμμή με τα κανάλια, κόμματα και πολιτικοί. Τί χρειάζονται, λοιπόν, οι δίκες, όταν υπάρχουν οι τηλεδίκες;Τί χρειάζονται τα δικαστήρια όταν υπάρχουν τα τηλεπαράθυρα;
Πώς θα μπορούσαμε, όμως, να χαρακτηρίσουμε την σημερινή πολιτική πραγματικότητα; Το πλέον κοντινό σε αυτό θα ήταν μια νεοελληνικού τύπου φεουδαρχία. Φεουδάρχες οι μιντιάρχες πλουτοκράτες εργολάβοι πασών των εργολαβιών. Λακέδες και ιπποκόμοι των «βαρόνων», που ο καθένας από αυτούς εκπροσωπεί και μια «φαμίλια», πολιτικοί και δημοσιογράφοι, οι οποίοι με ζήλο υπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Πρόκειται για τα διάφορα οικόσιτα των διαπλεκομένων. Όλοι αυτοί συναποτελούν την μια και μόνη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που υπάρχει στην χώρα και που δρα εις βάρος της Πατρίδας.
Η Χρυσή Αυγή δεν ανήκε και δεν θέλησε να ανήκει σε καμμία από τις «φαμίλιες» της αντεθνικής ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ και γι’ αυτό έπρεπε να κτυπηθεί αμείλικτα. Αυτό ήταν το μεγάλο μας «έγκλημα», το ότι δεν υπηρετούσαμε τα συμφέροντα ουδενός από αυτούς που προδίδουν και λεηλατούν την Ελλάδα μας.
ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
«Όσοι βαρύ το χάλκεον χέρι του φόβου αισθάνονται, ΝΥΚΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΣ ΕΧΩΣΙΝ» μας λέγει ο ποιητής, ο Τυρταίος του νέου Ελληνισμού, Ανδρέας Κάλβος.
Όμως ΕΣΕΙΣ Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες με τον υπέροχο αγώνα σας αποδεικνύετε στους τυράννους ότι διαθέτετε και ΑΡΕΤΗΝ και ΤΟΛΜΗΝ και γι’ αυτό είσθε οι πρωτοπόροι της μόνης αληθινής ελευθερίας, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Γιατί Αλήθεια ποιά αξία έχουν τα περίφημα ανθρώπινα και ατομικά δικαιώματα όταν η Πατρίδα είναι σκλάβα;
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους σας γιατί παραμένετε ΟΡΘΙΟΙ ανάμεσα σε έναν κόσμο προσκυνημένων, γιατί συνεχίζετε να αγωνίζεστε μέσα σε αυτό το ίδιο το βασίλειο του φόβου.
Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, μας έσυραν μέσα στα σίδερα, μας έκαναν θέαμα στην πλύση εγκεφάλου ενός ολόκληρου λαού στα δελτία των 8, κυρίως για να σας φοβήσουν. Για να φοβίσουν όλους ΕΣΑΣ γενναίους άντρες και γυναίκες, που έχετε το θάρρος στην εποχή της τυραννίας των ανθελλήνων να σηκώνετε ψηλά την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και τα τιμημένα ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΑ ΛΑΒΑΡΑ της Χρυσής Αυγής.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Με την φυλάκισή μου θέλουν να σας λυγίσουν. Εγώ δεν λύγισα, μη λυγίσετε ούτε εσείς. Δεν αξίζει καμμία ψεύτικη ελευθερία για όποιον είναι σκλάβος στην ψυχή. Με την φυλάκιση για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου ενός πολιτικού αρχηγού θέλουν να σας φοβίσουν. Γκρεμίστε το βασίλειο του φόβου με τον αγώνα σας. Συνεχίστε να αγωνίζεστε για ΠΑΤΡΙΔΑ – ΠΙΣΤΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, δείξτε στο καθεστώς των διεφθαρμένων ότι σε αυτήν την Χώρα, την Πατρίδα των ΗΡΩΩΝ υπάρχουν ακόμη γενναίοι, που δεν διαθέτουν δηλώσεις μετανοίας.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ