Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: Για «Ιφιγένεια» ετοιμάζουν τον Στουρνάρα


Είχαμε γράψει πολλές φορές ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει την διάσωση της δια του ανασχηματισμού. Το όλο δρώμενο, βέβαια, είναι αυστηρά επικοινωνιακό, αφού τις πραγματικές ...

αποφάσεις δεν τις λαμβάνει η κυβέρνηση, αλλά οι διεθνείς επικυρίαρχοι. Είχαμε πει, λοιπόν, ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να στρέψει την λαϊκή οργή προς τα πρόσωπα συγκεκριμένων υπουργών, με απώτερο σκοπό να τους αποπέμψει, ελπίζοντας με αυτό τον τρόπο να «μηδενίσει» τον δείκτη της λαϊκής οργής.
Έτσι ξεκίνησε ένα «μπαράζ» προκλητικών δηλώσεων και ειδήσεων γύρω από το όνομα συγκεκριμένων υπουργών, προεξάρχοντος του Στουρνάρα. Παράλληλα είδαμε τουλάχιστον μία φορά την κυβέρνηση να μας δουλεύει σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ όταν ο Στουρνάρας έβαλε μια προκλητική τροπολογία σε ένα νομοσχέδιο και εν τέλει απεσύρθη «με εντολή Σαμαρά», όπως λέγανε όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Αυτό που δεν είπαν ποτέ είναι ότι επρόκειτο για μία διάταξη που ήταν ήδη ψηφισμένη και εν ισχύ. Δηλαδή τόσο η τροπολογία, όσο και η «εντολή Σαμαρά» ήταν μπαρούφες με σκοπό την ανάδειξη από την τηλεόραση.
Τώρα αρχίζει η επόμενη φάση του «δράματος», αφού έχουν ήδη αρχίσει και διαρρέουν τα σενάρια από το Μαξίμου, μόνο και μόνο για να διαψευστούν αμέσως μετά από τους ίδιους που πραγματοποίησαν την διαρροή. Έτσι καλλιεργείται το κατάλληλο κλίμα για την «θυσία της Ιφιγένειας». Το τελευταίο σενάριο μιλά για μοίρασμα του Υπουργείου ανάμεσα στον Στουρνάρα και τον Χρύσανθο Λαζαρίδη. Από έναν μαρξιστή σε έναν λενινιστή δηλαδή και από υποτακτικό της Μέρκελ σε έναν άλλο υποτακτικό της Μέρκελ, οπότε καμία διαφορά για τον Ελληνικό Λαό.
Οι Έλληνες πολίτες, όμως, δεν τρώνε «κουτόχορτο» και αντιλαμβάνονται τις μεθοδεύσεις καναλιών και κυβερνώντων. Αναμένουν την ώρα και την στιγμή που θα μαυρίσουν και την «Ιφιγένεια» και τον Σαμαρά, στέλνοντας τους στο πολιτικό χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

xryshaygh.blogspot.gr