Η χούντα του μνημονίου κλέβει και το δώρο Χριστουγέννων!


Το ανάλγητο και απεχθές πρόσωπο της αντεθνικής Χούντας του Μνημονίου, είδαν ακόμη και τις γιορτινές τούτες μέρες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες χιλιάδων συμπατριωτών μας, όταν πήγαν να εισπράξουν από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς το δώρο των Χριστουγέννων, διαπίστωσαν πως αυτό είχε γίνει καπνός!
Αιτία το γεγονός ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν είχε εξαιρέσει το δώρο των Χριστουγέννων από τις κατασχέσεις. Ως αποτέλεσμα, τράπεζες και εφορίες έσπευσαν να κατασχέσουν το δώρο ...

εκμεταλλευόμενες το κενό το οποίο είχε σκοπίμως αφήσει το υπουργείο Οικονομικών. Συγκεκριμένα, ο κώδικας είσπραξης δημοσίων εσόδων αναφέρει πως «δεν επιτρέπεται η κατάσχεση μισθών, συντάξεων και ασφαλιστικών βοηθημάτων που καταβάλλονται περιοδικά, εφ' όσον το ποσό αυτών μηνιαίως είναι μικρότερο των χιλίων (1.000) ευρώ.», αφήνοντας εκτεθειμένο το δώρο των Χριστουγέννων στην ασυδοσία των τραπεζών και των φοροεισπρακτικών μηχανισμών της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Όπως ήταν επόμενο, οι τράπεζες «πάτησαν» στην ύπουλη «παράλειψη» του υπουργείου να εντάξει και το δώρο στον κώδικα είσπραξης, με συνέπεια αυτό να κατασχεθεί ακόμη και την ίδια μέρα που έγινε η κατάθεσή του, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων!
Η Χούντα του Μνημονίου, δεν πτοείται από την ιερότητα των ημερών, ούτε από το πνεύμα τους. Στυγνή κι αμείλικτη, σφίγγει σαν θηλιά σε κάθε προσπάθεια των Ελλήνων να αναπνεύσουν. Μόνη λύση για τους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες, είναι η Εθνική Αντίσταση και η στήριξη της μοναδικής της φωνής, της Χρυσής Αυγής!