Δεν υπάρχουν καλύτερα φυλαγμένα μυστικά από τα μυστικά που όλοι μαντεύουν!

Αυτή η έξοχη ρύση του Μπέρναρντ Σω ισχύει στην περίπτωση της Α. Μέρκελ! Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η Καγκελάριος αποκάλυψε τώρα το μεγάλο μυστικό που η κυβέρνηση Παπανδρέουαμφισβητούσε μετά βλελυγμίας;
ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΥΡΩ!
Η καγκελάριος σε απόλυτη σύμπνοια με τις βασικές επιδιώξεις της γερμανικής ολιγαρχίας και της τραπεζικής της «ναυαρχίδας», Deutsche Bank, αρχικά διαμόρφωσαν τους όρους ενσωμάτωσης και ... 
υποταγής στη νεοφιλελεύθερη στρατηγική για μια σειρά από χώρες. Επέβαλαν στην πρώτη φάση της κρίσης, τους όρους πολιτικής απάτης με εκβιασμούς, απειλές και κινδυνολογία περί δήθεν αποβολής χωρών, όπως η Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Δεν είχαν ωστόσο, τολμήσει να αναφερθούν τότε σε διάλυση της Ευρωζώνης, διότι αυτό θα ήταν το καθοριστικό ζήτημα.
Διότι την εν λόγω επιλογή δεν την επιδίωκε καμία πολιτική δύναμη στην Κεντρική Ευρώπη. Τότε ουδείς έθετε θέμα διάλυσης της ΟΝΕ. Η απειλή αφορούσε την αποβολή χωρών, προκειμένου να εκφοβίσουν το εκλογικό σώμα αλλά κυρίως να δώσουν ένα όπλο ισχύος, έναν μοχλό πίεσης στο πολιτικό προσωπικό, τόσο της Ελλάδας, όσο και άλλων χωρών του Νότου να παίξουν το παιχνίδι της Γερμανίας και να καταφέρει να ξεφορτωθεί η Deutsche Bank τα ελληνικά ομόλογα. 
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΥΠΟΥΡΓΟΊ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Και αν και ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τους είπε κατ΄επανάληψη, έστω να το αναφέρουν σαν απειλή, εκείνοι ούτε καν τόλμησαν. ΆΡΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! 
Σήμερα που όλα τα δάνεια που είχε πάρει η Ελλάδα έχουν μετατραπεί σε ενυπόθηκες διακρατικές υποχρεώσεις, η Αγκέλα μπορεί με ευκολία να πει την αλήθεια και ΦΥΣΙΚΆ να τους ξεβρακώσει. Αλλά είδατε εσείς οι συμμορίες τους να παθαίνουν τίποτα; Κανέναν Εισαγγελέα να ξεκινάει έρευνα; 
Ακόμη και στην Τουρκία τα σκάνδαλα αποκαλύπτονται! Στην χούντα όμως των ΣαμαροΒενιζέλων περιμένουμε να υπογραφεί το επόμενο Μνημόνιο που πάλι θα περάσει με κάποιον ανάλογο ψευδή εκβιασμό όπου η αλήθεια θα αποκαλυφθεί όταν ξεπουλήσουμε τα πάντα! 
Η μόνη αλήθεια είναι τελικά πως ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ!