Ακόμα και ο Ραγκούσης προβλέπει εκτόξευση της Χρυσής Αυγής!


Όλοι βλέπουν την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, ακόμα και οι πιο ορκισμένοι εχθροί της! Οι οποίοι, επιπλέον παραδέχονται πως το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών είναι το καταφύγιο του ...

απλού λαού, μπροστά στη μνημονιακή λαίλαπα Έτσι, μιλώντας κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Παπαϊωάννου (επικεφαλούς κάποιας ΜΚΟ) «Τα καθαρά χέρια της Χρυσής Αυγής – Εφαρμογές ναζιστικής καθαρότητας», κάποιου Κωστή Παπαϊωάννου (επικεφαλούς ΜΚΟ…) ο πρώην υπουργός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ Ραγκούσης πρόβλεψε ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, όσο δεν αποκαθίστανται οι κοινωνικές αδικίες από την κυβέρνηση:

«Η Χρυσή Αυγή με τα χεριά της βαμμένα στο αίμα και στο μαύρο πολιτικό χρήμα, θα συνεχίσει να είναι παρούσα όσο δεν αποκαθίσταται η κοινωνική αδικία. Καλώ τις υγιείς δυνάμεις να το αντιληφθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα, ώστε το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής να παρακμάσει».

(ΥΓ): Το να μιλάει για «μαύρο πολιτικό χρήμα», ένας πρώην υπουργός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ο ταμίας του οποίου (Τσουκάτος) έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι έπαιρνε μαύρο χρήμα από τη Siemens που κατέληγε στα ταμεία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, είναι μεγίστη πρόκληση στη νοημοσύνη του ελληνικού λαού! Όσον αφορά τα χέρια που είναι «βαμμένα στο αίμα», ας ψάξει πρώτα τα δικά του χέρια ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Μνημονίου, κυβερνήσεων που προκάλεσαν μέχρι τώρα 4.000 αυτοκτονίες και διόλου τυχαίους θανάτους, ακόμα και από μαγκάλια!