ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ πότε είπε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι θα επισκεφθεί σχολεία στις 17 Νοεμβρίου;

 
Οι παραπληροφορητές του Ελληνικού λαού και συκοφάντες της Χρυσής Αυγής, ξαναχτύπησαν.
Την πρόθεση που εξέφρασε ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος, για επισκέψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγήςσε σχολεία, ειδικά της Θράκης, για να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργεί τους, η αντιμετώπιση της Τουρκικής προπαγάνδας και η έπαρση της σημαίας, μεταφράστηκε από τους παραπληροφορητές δημοσιογράφους σε: 
Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε επισκέψεις στα σχολεία εν όψει του εορτασμού της επετείου της 17 Νοέμβρη!
Διαβάστε και δείτε στο βίντεο (Από τα επίσημα πρακτικά της βουλής) τι ακριβώς είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος:

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Νάκος): Το λόγο έχει ο συνάδελφος κ. Αντώνιος Γρέγος για τρία λεπτά.
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΡΕΓΟΣ: Ευχαριστούμε για τα στοιχεία που μας δώσατε.
Θα διευρύνω πολύ λίγο το θέμα. Σαν εκπρόσωπος μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού, αλλά και σαν πατέρας δύο παιδιών, θέλω να επικαλεστώ το άρθρο 16 και τις παραγράφους 2 και 6 του Συντάγματος, που αναφέρουν ότι «η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες. 



ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ
Η παράγραφος 6 αναφέρει ότι «οι καθηγητές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων είναι δημόσιοι λειτουργοί και το υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό τους επιτελεί επίσης δημόσιο λειτούργημα με τις προϋποθέσεις που ο νόμος ορίζει.».  Βέβαια, μιλάμε για Σύνταγμα, το οποίο έχει καταπατηθεί πάρα πολλές φορές μέχρι τώρα και το αποκορύφωμα θα έρθει την Τετάρτη. Θα το δείτε με τις αντιδράσεις του κόσμου και τις προσφυγές που θα γίνουν.
         ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ
Θέλουμε, επίσης, να καταγγείλουμε τη στάση πολλών «εκπαιδευτικών», οι οποίοι προβαίνουν σε απαράδεκτους και ψευδείς χαρακτηρισμούς σε βάρος του κόμματός μας και δηλώνουν ότι σε κάθε τέτοια περίπτωση τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη και στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του Υπουργείου. Έχουμε καταγγελίες μαθητών, αλλά και γονέων για ανθελληνική προπαγάνδα των καθηγητών ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η Θράκη. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις στο ΕΠΑΛ Ξάνθης και στο 1ο Γενικό Λύκειο Εύοσμου Θεσσαλονίκης.
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ
Έχουμε παρατηρήσει, επίσης, και προσπάθειες παραχάραξης της ελληνικής ιστορίας από επίσημα έντυπα, όπως εκείνο που μιλούσε για το συνωστισμό στη Σμύρνη. Πρόκειται για έντυπα που θα έπρεπε να κοσμούν τις χωματερές και τους κάδους ανακύκλωσης χάρτου και όχι να διδάσκονται σε σχολεία.   
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ
Επίσης, ο νόμος ορίζει και διαδικασίες, όπως η επίσημη έπαρση της ελληνικής σημαίας στα σχολεία. Έχω καταθέσει και ερώτηση, σχετικά μ' αυτό το θέμα. Και επειδή, ειδικά στην εκλογική περιφέρεια του Υπουργού –είναι και ο μόνος Χριστιανός εκεί- υπάρχει ανάγκη για τόνωση του εθνικού φρονήματος, θα θέλαμε ειδικά στη Θράκη, που απειλείται άμεσα και έμμεσα από την τουρκική προπαγάνδα, να μεριμνήσετε και να συστήσετε στους διευθυντές των σχολείων τα καθήκοντά τους. Εμείς, βέβαια, θα κάνουμε επισκέψεις στα σχολεία και μπορούμε να καλύψουμε και τα έξοδα αγοράς σημαιών. Γιατί και κάτι τέτοιο έχει προταθεί σαν δικαιολογία.
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 
Επειδή οι μέρες που έρχονται είναι λίγο περίεργες και θα δώσουν τροφή στις γνωστές αριστερίστικες και ψευτοαντιεξουσιαστικές εγκληματικές οργανώσεις να προβούν σε παράνομες ενέργειες -πλησιάζει και η 17η Νοέμβρη- όπως τα ζήσαμε το Δεκέμβριο του 2008, θα θέλαμε να μεριμνήσετε έγκαιρα και αποτελεσματικά, ώστε τέτοια φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς μαθητών και καθηγητών να παταχθούν. 
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ
Ο ρόλος του μαθητή και του δασκάλου είναι σαφής και καθορισμένος και για εμάς, πέραν της εκπαίδευσης, θα πρέπει να βασίζεται στο τρίπτυχο των ελληνικών ιδανικών: «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».
Ευχαριστώ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 07:11 ΚΑΙ ΜΕΤΑ