Ο υφυπουργός Μεταφορών σε... οπλοστάσιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Θυμόμαστε όλοι τον κανιβαλισμό με τον οποίο εξαπέλυσε την επικοινωνιακή της επιχείρηση εναντίον της Χρυσής Αυγής η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – καναλαρχών πριν από σχεδόν δύο μήνες. Ένα από τα πολυδιαφημισμένα περιστατικά ήταν η σύλληψη ενός πολίτη στο Ρέθυμνο για ...

παράβαση του νόμου περί όπλων. Τα «ευρήματα» που διαφημίστηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ήταν δύο airsoft όπλα με τους ανάλογους γεμιστήρες.
Πάμε να δούμε μία είδηση με βάση την λογική που χρησιμοποίησαν εναντίον της Χρυσής Αυγής, για να καταδείξουμε την παράνοια που επικράτησε στον υπουργό ΠΡΟΠΟ που διέταξε αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Δημοσιεύτηκαν, λοιπόν, φωτογραφίες του υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου και του δήμαρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, δίπλα σε ολόκληρο στράτευμα που παραβίαζε τον νόμο περί όπλων!
Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ στην περιοχή υπήρχαν τουλάχιστον 130 όπλα διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ενώ αφήνεται και η υπόνοια για ύπαρξη βαρέων όπλων, τα οποία πραγματοποίησαν βολές εν γνώσει του υφυπουργού. Αν μιλούσαμε για κάποια άσκηση του στρατού, φυσικά δεν υπήρχε πρόβλημα, όμως η περίσταση δεν είναι τέτοια.
Επρόκειτο για έναν αγώνα αεροσφαίρισης, συνεπώς ο Δένδιας θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες για να αποκαλυφθεί αυτό το «οπλοστάσιο», να συλληφθούν όλοι οι αυτουργοί για παράβαση του νόμου περί όπλων και να αρθεί η ασυλία του υφυπουργού για υπόθαλψη εγκληματία. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς τέτοια καραγκιοζιλίκια ο υπουργός τα κάνει μόνο όταν βρίσκεται σε πανικό εμπρός στα διαρκώς διογκούμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.