Ενοχλήθηκαν οι συριζαίοι προστάτες των λαθρομεταναστών από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής

Στις 21 Ιουλίου πολυπληθείς ομάδες Συναγωνιστών πραγματοποίησαν δυναμικές παρεμβάσεις στα τελωνεία της Νίκης και των Ευζώνων από όπου διέρχονται τα οχήματα των γυφτοσκοπιανών, φέροντας τις γνωστές πινακίδες με την ένδειξη «ΜΚ». Οι Συναγωνιστές εκδήλωσαν την οργή ενός ολόκληρου Λαού απέναντι στους παραχαράκτες τις Ιστορίας του και ...

απέναντι σε ένα κράτος ανύπαρκτο, που επιτρέπει σε αυτούς τους ανθέλληνες να εισέρχονται εντός της επικράτειάς του με τις συγκεκριμένες πινακίδες και να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα.
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου εκατοντάδες Χρυσαυγίτες βρέθηκαν και πάλι στα σύνορα της Πατρίδας μας, αυτή τη φορά στο Τελωνείο της Κακαβιάς, όπου και διαμαρτυρήθηκαν για τις διώξεις που υφίσταται ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός από το παράνομο και ανθελληνικό καθεστώς των Τιράνων. Διατράνωσαν την πίστη των Εθνικιστών στη Μεγάλη Ιδέα και έστειλαν το μήνυμα στους κατσαπλιάδες αλβανούς πως στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι που δεν ξεχνούν τη Βόρειο Ήπειρο και θα αγωνιστούν μέχρι το τέλος για την πολυπόθητη Ένωσή της με τη Μητέρα-Πατρίδα.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι συγκεκριμένες δράσεις της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν τις αντιδράσεις αλβανών και σκοπιανών. Οι αλβανοί έχουν από καιρό χαρακτηρίσει τον Συναγωνιστή Παππά ως «persona non grata». Οι σκοπιανοί προχώρησαν σε διάβημα διαμαρτυρίας στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. Και από κοντά οι, συνοδοιπόροι πασών των ανθελλήνων Συριζαίοι, ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα εναντίον των «πατριδοκάπηλων εθνικιστών» οι οποίοι με τις δράσεις αυτές «δυσφημούν τη χώρα»!
Συγκεκριμένα, με μία ερώτηση-μνημείο προδοσίας και ανθελληνισμού, παρουσιάζουν τις παραπάνω εθνικές δράσεις του Κινήματός μας ως «εκδηλώσεις πατριδοκάπηλων», υποστηρίζουν πως έτσι «πλήττεται βάναυσα η διεθνής εικόνα της Ελλάδας και ο τουρισμός (!)», ενώ συντάσσονται εμμέσως πλην σαφώς ακόμη και με το σκοπιανό ΥΠ.ΕΞ. δικαιολογώντας ουσιαστικά το διάβημα διαμαρτυρίας στο οποίο προχώρησαε. Επιπλέον, εκφράζουν την (άγνωστο από πού πηγάζει..) βεβαιότητά τους πως θα τροφοδοτηθούν «αντίστοιχες συμπεριφορές σε βάρος της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία» και ζητούν, ως γνήσια αντικαθεστωτική δύναμη, από το κράτος να λάβει μέτρα εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των σκοπιανών οδηγών που εισέρχονται στη χώρα με οχήματα που φέρουν στις πινακίδες κυκλοφορίας το πρόθεμα «ΜΚ». Την ερώτηση αυτή υπογράφουν 39 βουλευτές του εν λόγω μορφώματος, μεταξύ των οποίων και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Χασάν Χουσεϊν Ζειμπέκ και Μεμέτ Αιχάν Καρά Γιουσούφ.
Για τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι δεν θεωρούν δυσφήμηση της χώρας τις εικόνες βομβαρδισμένου τοπίου που προκάλεσαν οι προστατευόμενοί τους κουκουλοφόροι-ψευδοαντιεξουσιαστές τον Δεκέμβρη του 2008, αλλά την δυναμική και συντεταγμένη παρουσία Ελλήνων στα σύνορα της Πατρίδας μας, και οι οποίοι έχουν το θράσος να αποκαλούν τους Χρυσαυγίτες πατριδοκάπηλους, δεν αξίζει κανείς να πει πολλά. Είναι οι ίδιοι που με πάθος αγωνίζονται για την αναγνώριση της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης ως «τουρκικής», την ίδια στιγμή που σιωπούν όταν η πραγματική εθνική μειονότητα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου καταπιέζεται και εξοντώνεται μεθοδικά από το αλβανικό κράτος και παρακράτος. Είναι αυτοί που δεν θεωρούν ντροπή για τη χώρα την ανοχή απέναντι στις σκοπιανές προκλήσεις, αλλά αντίθετα στέλνουν τη νεολαία τους να συμμετάσχει σε ανθελληνικές εκδηλώσεις στα σκόπια. Και είναι οι ίδιοι που υπογράφουν την εν λόγω ερώτηση οι οποίοι κατά δήλωσή τους επιθυμούν στη Θράκη «να ανοίξει μια σχολή που θα εισάγονται μόνο φοιτητές τουρκικής καταγωγής και στην οποία το διδακτικό προσωπικό θα είναι μόνο από την Τουρκία».
Τους παραδίδουμε, αυτούς και την άθλια ερώτησή τους, στην κρίση του Ελληνικού Λαού και τους υποσχόμαστε πως τόσο οι ίδιοι όσο και οι φίλοι τους αλβανοί και σκοπιανοί θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους!