Σεραφείμ Κοτρώτσος: «Η ΝΔ πρέπει να συνεργαστεί με τον Σύριζα, όχι με την Χρυσή Αυγή»


Γράφει ο Γιώργος Μάστορας
Τα διάφορα δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» του πολιτικού κατεστημένου, τα οποία έχουν αποκτήσει πτυχίο στην διασπορά ψευδών ειδήσεων, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ...

ανακαλύψει το ανύπαρκτο ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΝΔ. Για λόγους που έχουν να κάνουν τόσο με τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, όσο και την ύπουλη αποδόμηση του γνήσιου αντισυστημικού προφίλ του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, οι διάφοροι κονδυλοφόροι εντολοδόχοι του καθεστώτος παραπληροφορούν, για ακόμη μια φορά, τον Ελληνικό Λαό. Η αλήθεια, βεβαίως, είναι πολύ διαφορετική και την έχουμε διατυπώσει αρκετές φορές μέχρι τώρα. Ότι, δηλαδή, η μόνη υπαρκτή (και σύντομα ορατή) συνεργασία, η οποία διαφαίνεται στον ορίζοντα, είναι αυτή ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κάτι, άλλωστε, που έχει τεθεί στο παρελθόν και από τις δύο πλευρές, τόσο με έμμεσες αναφορές (Βαρβιτσιώτης) όσο και άμεσες (Τατσόπουλος). Υπάρχουν, όμως, και εκείνες οι φιλικές προς το Μέγαρο Μαξίμου δημοσιογραφικές φωνές, οι οποίες επιμένουν να γράφουν για το αυτονόητο, ότι δηλαδή για να διασωθούν οι καθεστωτικές δομές πρέπει οπωσδήποτε να συνεργασθούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Επί του προκειμένου, να τι γράφει στην Real News ο Σεραφείμ Κοτρώτσος: «Γιατί, άραγε, λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς να συνεργαστεί με το ένα άκρο και όχι με το άλλο; Γιατί, δηλαδή, μια δήθεν σοβαρή εκδοχή της Χρυσής Αυγής είναι προτιμότερη - προς συνεργασία - από έναν ΣΥΡΙΖΑ που έχει βάλει αρκετό νερό στο κρασί του;».
Ο συστημικός δημοσιογράφος δεν πρέπει να έχει κανέναν λόγο ανησυχίας. Όχι μόνο δεν υπάρχει το ελάχιστο ενδεχόμενο συνεργασίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τη ΝΔ, αλλά η σφοδρή επιθυμία του περί συνεργασίας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Οι επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, με δεδομένη την τεράστια άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε τέτοιο βαθμό που να «χτυπάει» άνετα την δεύτερη θέση, θα αναγκάσουν το καθεστώς να πετάξει κάθε πρόσχημα και να εξαναγκάσει τα δύο αυτά κόμματα σε μετεκλογική συνεργασία, «για τη σωτηρία της Χώρας πέρα από μικροκομματικούς εγωισμούς» και «την υπεράσπιση του δημοκρατικού πολιτεύματος από την φαιά πανούκλα του... νεοναζισμού», όπως φανταζόμαστε από τώρα τα λεγόμενα που θα χρησιμοποιήσουν προκειμένου να δικαιολογήσουν τη νέα αυτή πολιτική τερατογέννεση. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κυβερνήσει μόνο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει δεκανίκι του καθεστώτος, των μεγαλοεργολάβων, των ΜΜΕ και των διεφθαρμένων κομματικών απομειναριών της μεταπολίτευσης.

Γιώργος Μάστορας