Έναν... αντιρατσιστικό νόμο θα κάνει δώρο ο Φον Αντωνάκης στο Ισραήλ!

Γράφει ο Αντίοχος.
Από τον καιρό του –αλήστου πολιτικής μνήμης- Ρουπακιώτη, είχαμε να ακούσουμε για το περιβόητο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το θέμα έληξε. Στο ψυγείο το’ βαλαν προσωρινά και τώρα -όπως φαίνεται- το ξαναβγάζουν… φρέσκο και λαχταριστό! Όπως σημειώνει με νόημα ο (καλά πληροφορημένος εκ των έσω…) «Βηματοδότης» του καθεστωτικού κυριακάτικου «Βήματος», ο γερμανόδουλος, αμερικανόδουλος και πάνω απ’ όλα σιωνιστόδουλος (φον) ...

Αντωνάκης, θα κανονίσει να περάσει ο νόμος-τέρας πριν από την 8η Οκτωβρίου, για να μην πάει στο Ισραήλ με… άδεια χέρια:
«Άλλη μια κλειστή σύσκεψη ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο αναμένεται να υπάρξει εντός του Σεπτεμβρίου και προτού ο Πρωθυπουργός επισκεφθεί το Ισραήλ στις 8 Οκτωβρίου. Αντικείμενό της θα είναι ο νέος αντιρατσιστικός νόμος, για το οποίο έχουν κατατεθεί προτάσεις νόμου από κοινού του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ξεχωριστή πρόταση νόμου έχει καταθέσει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου είτε θα συγκεράσει τις προτάσεις (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) (αλλά και της ΔΗΜΑΡ), ώστε να υπάρξει ένα ενιαίο νομοθέτημα, είτε θα επιμείνει στις προτάσεις της ΝΔ που έχουν ήδη κατατεθεί στη βουλή».
(ΥΓ) 1: Ο «αντιρατσιστικός» νόμος τους δε μας τρομάζει! Ίσα-ίσα, θα μας ωφελήσει κιόλας! Και οι τελευταίοι εναπομείναντες στην ΝΔ τίμιοι πατριώτες, θα τους φασκελώσουνε και θα ’ρθουνε μαζί μας!
(ΥΓ) 2: Έτσι κι αλλιώς τον θεωρούμε δεδομένο, είτε τώρα είτε αργότερα, επί της μελλοντικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, ο «αντιρατσιστικός» νόμος τους φέρνει από τώρα πιο κοντά τους… μελλόνυμφους!
(ΥΓ) 3: Αυτό το αδίστακτο ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων θα έδινε τα πάντα για να παραμείνει έστω και μια ημέρα παραπάνω στην πρωθυπουργία. Ακόμα και … , άστο να μην το πω καλύτερα, θα έδινε. Και δε θα δώσει ένα τόσο δα «αντιρατσιστικό»; Τι… ψυχή έχει;
(ΥΓ) 4: Θέλω να δω τα μούτρα ορισμένων εξωνημένων παπαγάλων του φον όταν θα διαβάσουν περί της νεκρανάστασης του «αντιρατσιστικού». Πρόκειται γι’ αυτούς που διέδιδαν ότι ο φον… αντιστάθηκε (!!!) στις διεθνείς πιέσεις και δεν πέρασε το «αντιρατσιστικό», γιατί είναι… πατριώτης!!!!!!! Εδώ γελάνε!
(ΥΓ) 5: Σαλόμ, Αντωνάκη!