Το ΚΚΕ κάνει γιορτή μίσους στο Γράμμο και στήνει άγαλμα του (μπαμπά) Κόκκαλη

Ακόμα δε μπορούν να χωνέψουν οι κουκουέδες τη συντριβή τους στο Γράμμο και στο Βίτσι το 1949 και διοργανώνουν εκδηλώσεις μίσους για να τιμήσουν «την τρίχρονη εποποιία του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» (δηλαδή των συμμοριτών που ήθελαν να κόψουν την Ελλάδα στα δύο και να παραδώσουν τη Μακεδονία και τη Θράκη μας στον Τίτο και στους Βούλγαρους).
Μάλιστα, όπως μας πληροφορεί η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας:
 

 «Το Σάββατο, οι Κνίτες άνοιξαν το μονοπάτι που οδηγεί στο νοσοκομείο του ΔΣΕ στο Γράμμο, ώστε να γίνει πιο εύκολη και ασφαλής η πρόσβαση για τους μελλοντικούς επισκέπτες».
Ποιοι φιλοδοξούν να είναι οι «μελλοντικοί επισκέπτες»; Οι ίδιοι οι κουκουέδες, όταν θα ξαναβγούν στο… κλαρί για τον 4ο Γύρο. Το ομολογούν οι ίδιοι, σε σχετικό κάλεσμα του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ:
«Η τρίχρονη εποποιία του ΔΣΕ αποτελεί την κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης στην Ελλάδα κατά τον 20ό αιώνα. Το αστικό κράτος γνώρισε, τότε,  τον πιο μεγάλο μέχρι σήμερα κίνδυνο για την ίδια την ύπαρξή του. Απ’ τη δράση του ΔΣΕ η εργατική τάξη και η νεολαία έχει να αντλήσει πολύτιμα διδάγματα και πείρα για την αποφασιστική σύγκρουση με την αστική τάξη και τα μονοπώλια».
Και με την ευκαιρία, οι… αντικαπιταλιστές κουκουέδες, έστησαν άγαλμα του Πέτρου Κόκκαλη, στο «Βέτερνικ» του Γράμμου:
«Ξεχωριστή θέση ανάμεσα σε αυτούς που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην Υγειονομική Υπηρεσία του ΔΣΕ είχε ο Πέτρος Κόκκαλης, στέλεχος του ΚΚΕ και πρωτοπόρος επιστήμονας και γιατρός που  διέθεσε τη ζωή του, αφήνοντας στην άκρη “τίτλους” και “καριέρες”, προκειμένου να “υπηρετήσει” την εργατική τάξη και το δίκαιο αγώνα της».
Και βέβαια, πρόκειται για τον πατέρα του σημερινού μεγαλο-καπιταλιστή Σωκράτη Κόκκαλη, που ωστόσο δεν είναι η μοναδική τέτοια περίπτωση. Σχεδόν όλοι οι μεγαλο-καπιταλιστές της σημερινής Ελλάδας και οι «βαρόνοι» των ΜΜΕ, ήτανε -οι μεγαλύτεροι σε ηλικία- στις κομμουνιστικές συμμορίες ή είχανε –οι μικρότεροι σε ηλικία- κομμουνιστές πατεράδες!