Οι μαύροι.... πάνθηρες ήρθαν.... Οι Έλληνες φεύγουν...


Έχοντας χάσει πλέον κάθε έννοια σεβασμού στην χωρά που διαμένουν παράνομα υπό την προστασία των “αδελφών” χαλαρόκολων αντιρατσιστών φίλων τους, που τους υπερασπίζονται και τους καλύπτουν σε κάθε είδους παρανόμια που κάνουν απέναντι στον Ελληνικό λαό, οι λαθρο έπικοι εισβολείς απειλούν ακόμα μια φορά.
Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος , που εμμέσως πλην σαφώς μας ...


απειλήσε με τζιχαντ (ιερό πόλεμο αλλά καλό είναι οι κοιμισμένοι Έλληνες να μαθαίνουν τι είναι), ήρθε η σειρά των ηλιοκαμένων εξ Αφρικής (μην μας πουν και ρατσιστές) να πάρουν θέση. Ούτε λίγο ούτε πολύ εξ oνόματος κάποιου Κενυάτη με το όνομα Michael Chege ο όποιος μιλώντας στο βρετανικό channel 4 μας διεμήνυσε ότι ιδρύσαν στην χωρά μας παράρτημα των Μαύρων Πανθήρων.
Οι Μαύροι Πάνθηρες ήταν ήταν μία αφροαμερικανική, αριστερή οργάνωση, που έδρασε στις Η.Π.Α από το 1968 ως το 1982. Η “προκλητική ρητορική, η αγωνιστική στάση και τα πολιτικά και πολιτιστικά άνθη” της ομάδας, “άλλαξαν μόνιμα το περίγραμμα της Αμερικανικής ταυτότητας”. Ιδρύθηκε στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας στις 15 Οκτώβρη του 1966. Η ηγεσία της ασπαζόταν την κομμουνιστική (ιδιαίτερα τη Μαοϊκή) θεωρία όμως εξαιτίας του αρχικής φήμης της ομάδας ως μαύρης εθνικιστικής γκρούπας.
Αυτά τα βλαστάρια λοιπόν χρησιμοποιώντας ρητορική μίσους εξαπέλυσαν μια άνευ προηγούμενου επίθεση στο λαϊκό εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής και στους ψηφοφόρους της λέγοντας ότι θα τους εξαφανίσουν από προσώπου γης και παρομοιάζουν μια πολύ μεγάλη μερίδα τους Ελληνικού λάου με τους Ναζί. Δε περιμέναμε από ένα τέτοιο έγχρωμο δίποδο πρωτεύον θηλαστικό μεγαλύτερο δείκτη ευφυΐας και γνώσης της πολίτικης πραγματικότητας και δε θα αναφέρουμε για πολλοστή φορά ότι οι ναζί έχουν καταδικαστεί από τον ίδιο τον Γ.Γ της Χρυσής Αυγής.
Για άλλη μια φορά λοιπόν το ανθελληνικό κράτος “ποιεί την νύσσα” όταν ο ρατσισμός είναι από τους λαθρομετανάστες προς τον Ελληνικό λαό, (άραγε ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης θα συμπεριλάβουν και θα ζητήσουν την παραπομπή αυτών στα πλαίσια του αντιρατσιστικού νομού;) , αυτή η επίθεση στην “δημοκρατία” τους και σε ένα νόμιμο πολίτικο κόμμα είναι επίθεση αγάπης και διεθνιστικής αλληλεγγύης ενώ αν είχαν ειπωθεί τα μισά από αυτά από την παράταξη της Χρυσής Αυγής στην βουλή όλο το σκυλολόι των ΜΜΕ θα είχε εξεγερθεί. Άραγε θα καλεστούν οι εν λογω κύριοι των Μαύρων πανθήρων και της μουσουλμανικής ενώσεις από τον αρμόδιο εισαγγελέα η είναι ρατσιστικό;



ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ELNEWS-HELLENICPRIDE