Η Ελένη Ζαρούλια για τους μικρομεσαίους επενδυτές και επιχειρήσεις - ΒΙΝΤΕΟ


Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια μίλησε στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για τις ιδιωτικές επενδύσεις στη χώρα. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι το εν λόγω σχέδιο νόμου το μόνο που έχει ως σκοπό είναι το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Ελλάδος. Ουσιαστικά, η μνημονιακή ...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ >>>



συγκυβέρνηση εξοστρακίζει την μικρή ιδιοκτησία χωρίς να διασφαλίζει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Απλοποιούνται οι διαδικασίες αδειοδότησης και υλοποίησης των έργων, αλλά εστιάζοντας στο γεγονός της παράληψης έκδοσης αδειών προωθούνται οι  αποκρατικοποιήσεις και η εκποίηση δημόσιας περιουσίας χωρίς όρους. Επεσήμανε ότι για να αναπτυχθεί η οικονομία της χώρας, είναι αναγκαία η συνδρομή όλων. 



Στη συνέχεια συζητήσεως του νομοσχεδίου, η Συναγωνίστρια κατήγγειλε τον νόμο «ταφόπλακα» για τους μεσαίους επενδυτές και επιχειρήσεις. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παρέχει τα αναγκαία θεσμικά εργαλεία μόνο για τους μεγάλους επενδυτές και επεσήμανε ότι η Εθνική οικονομία δεν θα ορθοποδήσει με το να έρθουν στην Ελλάδα οι ξένοι επενδυτές. Η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ της Εθνικής παραγωγής και των Εθνικών επενδύσεων. Πρέπει να τεθούν, λοιπόν, βάσεις για ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας στη γη μας. Η συγκεκριμένη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση αποτελεί προδοσία για τη χώρα μας.