Η αμερικανοκομμουνιστική ΑΝΤΑΡCIA και οι δουλέμποροι των λαών


«Κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» – «μπουμπούκι», από τους γνωστούς δήθεν «απεργούς πείνας της Υπατίας» (κατά τη διάρκεια της οποίας κανένας δεν έχασε ούτε γραμμάριο…), και συνεργαζόμενος «αλλαχουακμπάρης» (εκ του «Αλλάχ Άκμπαρ») με ακροαριστερές «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, ονόματι Γκασεμί Ναζίρ, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για δουλεμπόριο από την ...
 


FRONTEX, ενώ επιχειρούσε να περάσει παράνομα στην πατρίδα μας δεκάδες λαθρομετανάστες, τους οποίους αργότερα παρουσίασε ως… συγγενείς του (τόσο μεγάλο σόι έχει…)! Αμέσως έσπευσε να τον υπερασπιστεί η γνωστή σε όλους για το ρόλο που παίζει, αμερικανοκομμουνιστική ΑΝΤΑΡCIA:
ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΓΚΑΣΕΜΙ ΝΑΖΙΡ
«Η σύλληψη του Γκασεμί Ναζίρ, κάτοχου δελτίου πρόσφυγα για ανθρωπιστικούς λόγους και η παραπομπή του με κατηγορίες για παράνομη διακίνηση προσώπων (συγγενικών!) είναι πρόκληση. Με διαδικασίες εξπρές χωρίς μαρτυρίες που να επιβεβαιώνουν διακίνηση του φόρτωσαν κατηγορίες ανυπόστατες.
Ο Γκασεμί Ναζίρ αγωνίστηκε ως απεργός πείνας μαζί με άλλους δεκάδες πρόσφυγες για να υπάρξει ένα διαφορετικό καθεστώς αντιμετώπισης των αιτούντων ασύλου. Πήρε μέρος σε πολλές Πανεργατικές απεργίες με το μπλοκ της Ένωσης Μεταναστών Εργατών.
Από τότε η κυβέρνηση όχι μόνο δεν βελτιώνει την παροχή ασύλου αλλά η καταστρατήγηση έχει φτάσει σε παρανοϊκά επίπεδα με οικογένειες να έχουν πάρει άσυλο και οι σύζυγοι και τα παιδιά να παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα για να ζήσουν μαζί με την οικογένεια τους. Ο Ναζίρ βοηθούσε συγγενείς του να έρθουν στην Ελλάδα.
H FRONTEX έχει άριστες επιδόσεις στην εξόντωση προσφύγων τόσο στον Έβρο, όσο και στο Αιγαίο με χιλιάδες νεκρούς, γυναίκες και παιδιά. Όσοι πρόσφυγες περάσουν τα σύνορα έχουν πλέον την περιποίηση των βασανιστών της ΕΛΑΣ στα στρατόπεδα συγκέντρωσης αντί απόδοσης ασύλου.
Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις κινήσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων να απαιτήσουν την άμεση απελευθέρωση του Γκασεμί Ναζίρ και να υπερασπίσουν το δικαίωμα στο άσυλο για κάθε κατατρεγμένο από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο Αφγανιστάν, τη Μ. Ανατολή, την Αφρική».
(ΥΓ): Κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο, και ο επίσης συνεργαζόμενος με την «υπερπερίεργη» γκρούπα του υστερικού Κωνσταντίνου, πρόεδρος των Πακιστανών Ελλάδος, είχε κατηγορηθεί επανειλημμένα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Τυχαίο; Δε νομίζω!



ethnikismos.net