Εφημερίδα "Το Βήμα": Φεύγουν ομαδικά οι πατριώτες ψηφοφόροι της ΝΔ για Χρυσή Αυγή


Ένα άρθρο στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», με τον τίτλο «Τα ακροδεξιά μονοπάτια της ΝΔ», επιβεβαιώνει πλήρως αυτό που φαίνεται πεντακάθαρα στην κοινωνία και που προσπαθούν με… μαγειρική των ποσοστών να περιορίσουν οι… εταίρες δημοσκοπήσεων. Κι αυτό είναι η ομαδική φυγή των αγνών πατριωτών που μέχρι πρότινος ψήφιζαν την ΝΔ, υπό το βάρος πλαστών εκβιαστικών διλημμάτων (μία για να μην έρθει το ΠΑΣΟΚ, την άλλη για να φύγει το ΠΑΣΟΚ κ.τ.λ.) προς την Χρυσή Αυγή. Ιδού τα κυριότερα σημεία του άρθρου:


«Τους τελευταίους μήνες η ΝΔ δέχεται ισχυρή πίεση από τη Χρυσή Αυγή και προσπαθεί με μια σειρά κινήσεων να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στην κυβερνητική επιχείρηση ανέλαβαν βουλευτές με επιρροή προς τα άκρα δεξιά, όπως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Μ. Βορίδης και ο κ. Αδ. Γεωργιάδης. Αναμενόμενες κινήσεις για πολλούς, καθώς ο πολιτικός λόγος αρκετών βουλευτών, στελεχών και παραγόντων της ΝΔ προσομοιάζει με αυτόν της Χρυσής Αυγής και δεν είναι λίγοι όσοι ακολουθούν την ακροδεξιά ατζέντα της. Ο διαγκωνισμός ΝΔ – Χρυσής Αυγής προκαλεί πολλές συζητήσεις και εκτός χώρας, ενώ ακόμη και ο κ. Σαμαράς έχει γίνει κοινωνός αρκετών παραινέσεων από μέλη του ισραηλινού λόμπι να υπάρξει διαφορετική στάση. Μάλιστα, όπως πληροφορείται «Το Βήμα» από έγκυρες πηγές, έχουν δοθεί επείγουσες εντολές στην ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον να κάνει το παν για να απαλειφθεί από το προοίμιο της αναμενόμενης έκθεσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα αναφορά στην Ελλάδα. Ενδεικτικό της ανησυχίας για την εξάπλωση της βίας στη χώρα και της υιοθέτησης μιας σκληρής δεξιάς ατζέντας ήταν η προ ημερών μεγάλη συζήτηση στο Κογκρέσο, όπου γνωστός παράγοντας πανίσχυρης αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης καταφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της Ελλάδας. Η πίεση, όπως είναι λογικό, στους νεοδημοκράτες είναι πολύ μεγάλη από τη Χρυσή Αυγή που συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον διεμβολισμό. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους τελευταίους μήνες φθάνουν στην ηγετική ομάδα της ΝΔ πληροφορίες ότι χάνεται κρίσιμος αριθμός ψηφοφόρων που λέγεται ότι γοητεύεται ή παρασύρεται από τον πολιτικό λόγο του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκου. Παράλληλα υπάρχουν αναφορές ότι πολλοί νεοδημοκράτες σε πολλούς νομούς φλερτάρουν ανοικτά με τη Χρυσή Αυγή, ενώ άλλοι απλά θέλουν να εκτονωθούν, καθώς θεωρούν ότι η οικονομική κρίση έχει συμβάλει στο να ξεθωριάσουν οι διαχωριστικές γραμμές. Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν φθάσει πολλά αρνητικά μηνύματα για απώλειες συμμάχων και φίλα προσκείμενων κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, όπως π.χ. των στρατιωτικών (απόστρατων και εν ενεργεία), πολλοί εκ των οποίων έλκονται από τον λόγο της ΧΑ».
(ΥΓ) 1: Αντωνάκη μην πανικοβάλλεσαι και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις! Αυτή είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων, πάρτο απόφαση. Κάπως έτσι άρχισε να φυλλοροεί και το ΠΑΣΟΚ το 2011 και τώρα έχουνε μείνει τρεις κι ο κούκος!
(ΥΓ) 2: Παρακαλείται ο τελευταίος (που φεύγει από τη ΝΔ για τη Χρυσή Αυγή) να ΜΗΝ κλείσει την πόρτα! Γιατί ο πρόεδρος Αντωνάκης έχει… κλειστοφοβία! 



ethnikismos.net