Οργή λαού για την πρόχειρη διοργάνωση της παρέλασης


Και φέτος η διοργάνωση της παρέλασης ήταν για γέλια και για κλάματα. Αστυνομία παντού, κάγκελα, δρόμοι αποκλεισμένοι μήπως και γίνουν... παρατράγουδα, αλλά οι φωστήρες του Καμίνη κατάντησαν την ίδια την παρέλαση παρατράγουδο! Η φετινή παρέλαση 25ης Μαρτίου για την επανάσταση του 1821 στην Αθήνα θα μείνει κατά πως φαίνεται στην ιστορία ελέω των πολλών προχειροτήτων που παρατηρήθηκαν. ...


Πρώτοι απ' όλους διαμαρτυρήθηκαν για την κακή διοργάνωση οι δημοσιογράφοι(!), αφού το σημείο όπου τους είχε επιτραπεί να σταθούν ήταν σε μακρινή απόσταση από την λεωφόρο Αμαλίας, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να δουν! 


Η ταλαιπωρία, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η μπάντα του Δήμου Αθηναίων είχε τοποθετηθεί ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, γεγονός που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα τηλεοπτικά συνεργεία να τραβήξουν πλάνα!


Όσο για τους γονείς; Δεν μπόρεσαν καν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος στη μαθητική παρέλαση αφού ήταν αποκλεισμένοι για να μην κάνουν επεισόδια(!) με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και πολλά κιγκλιδώματα.


Ενώ δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας ήταν κλειστοί από νωρίς το πρωί, ενώ κλειστός παρέμεινε, με εντολή της αστυνομίας, και ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.


Άλλη μια χρονιά που η παρέλαση ήταν τραγέλαφος. Αλλά ο υφυπουργός Παιδείας τα βρήκε όλα καλώς καμωμένα. Όταν τον ρώτησαν πως νιώθει που τα παιδιά παρέλασαν μπροστά από τους επισήμους και όχι από τους γονείς τους, η απάντηση ήταν πως η παρέλαση ήταν εξαιρετική. 

Και του χρόνου τότε...