Τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης Χριστόφια: Την Τούρκικη λίρα προτείνουν για νόμισμα στην Κύπρο!


Την κακή διοίκηση του Χριστόφια και τα αντίτιμα των εθνοκτόνων μνημονιακών πολιτικών πληρώνει ο Κυπριακός Ελληνισμός. Από την πλευρά του ο... μεγαλόψυχος τούρκος Υπουργός, αρμόδιος για θέματα ΕΕ, Εγκεμέν Μπαγίς δήλωσε πως «δεν αρμόζει σε εμάς να χτυπάμε αυτόν που πέφτει (τουρκική έκφραση)».
Σε δηλώσεις του σε τούρκους δημοσιογράφους,...



ο Μπαγίς υπενθύμισε ότι η «ε/κ διοίκηση» που απέρριψε το σχέδιο Ανάν έφθασε στο σημείο να κηρύξει πτώχευση ενώ προήδρευε της ΕΕ. «Δεν μας αρμόζει να χτυπούμε αυτόν που πέφτει.  Να τους βοηθήσει ο Θεός να σωθούν. Ο γείτονας έχει ανάγκη τον γείτονα». Αν τεθεί θέμα, είπε, να βγουν από το ευρώ, όπως το ψευδοκράτος έτσι και οι Ε/κ εάν θέλουν να χρησιμοποιήσουν την τουρκική λίρα «εμείς το βλέπουμε ζεστά αυτό. Ελπίζουμε ότι πολιτική αβεβαιότητα δεν θα υπάρξει».
Με λίγα λόγια, οι τούρκοι για ακόμη μια φορά προκαλούν δείχνοντας τις πραγματικές προθέσεις τους. Όχι μόνο χαίρονται με την έκρυθμη κατάσταση στην Κύπρο, αλλά εποφθαλμιούν την κατάκτηση της αρχίζοντας με το κοινό νόμισμα. Φυσικά, το υπουργείο ΥΠΕΞ δεν πράττει τίποτα, ενώ η τραγική συγκυβέρνηση της Ελλάδος αδιαφορεί για οτιδήποτε, ακόμα και αν θίγεται η Εθνική μας ηγεσία. Εξάλλου, οι τούρκοι πάντα προσπαθούσαν να προωθήσουν το σχέδιο Ανάν, το οποίο αποτελεί εθνική προδοσία. Από ανεξάρτητο κράτος υπό ελληνοκυπριακή διοίκηση, μετέτρεπε το νησί σε διεθνές προτεκτοράτο με ενισχυμένη την τουρκία σε επίπεδο ισοτιμίας με την Ελλάδα και διόριζε κυρίαρχο παράγοντα ανάμεσα στις δύο κοινότητες την Αγγλία, με αυξημένο ρόλο διαιτητή.
Η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη σε κάθε ανθελληνικό σχέδιο ξεπουλήματος της Κύπρου. Οι προδότες, οι ξένοι και οι εγχώριοι τοκογλύφοι ας βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι η Ελλάδα δεν πωλείται!