Άρση ασυλίας μόνο για Κασιδιάρη και όχι για Κανέλλη και Δούρου - ΒΙΝΤΕΟ


Κανέλλη: «Τη μελανιά την είχα είκοσι ημέρες. Δεν καταδέχθηκα να πάω στον ιατροδικαστή. Είμαι πολύ σκληρή για να πεθάνω».
Ξεφτίλισαν για δεύτερη φορά τους θεσμούς. Την πρώτη φορά ασκήθηκε δίωξη καθ΄ υπαγόρευση από τον… Δελλατόλα και την Εισαγγελέα Ράικου. Τώρα χάθηκε στα μισά του δρόμου η μήνυση ...



Κασιδιάρη, που θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στη βουλή και να έχει ήδη αρθεί η ασυλία των Κανέλλη και Δούρου. Μούγκα η «πολύ σκληρή για να πεθάνει» Λιάνα της Εκάλης για την κάλυψη και την ασυλία που απολαμβάνει. Ας σημειωθεί ότι η δίωξη κατά του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής ήρθε στη βουλή πριν από έναν περίπου μήνα και πέρασε πρώτα από την επιτροπή δεοντολογίας. Η τύχη των μηνύσεων κατά Κανέλλη και Δούρου αγνοείται ακόμα. Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, για να είναι απολύτως νομότυπος, απέστειλε σχετικό εξώδικο στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών με κοινοποίηση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής:
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ: Του Ηλία Κασιδιάρη του Παναγιώτη, βουλευτή Αττικής του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΡΟΣ Την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών όπως νομίμως εκπροσωπείται
Την 7η Ιουνίου του 2012 έλαβε χώρα επεισόδιο στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 σε ενημερωτική εκπομπή με καλεσμένο εμένα και τις Κανέλλη Γαρυφαλλιά, Δούρου Ειρήνη, Δελλατόλα Αντώνιος και άλλα πρόσωπα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον μου και κατέθεσα αντίστοιχη μήνυση τη μεθεπόμενη κατά των τριών ανωτέρω συμμετεχόντων για το ίδιο ιστορικό γεγονός. Με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι το αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας μου κρίνεται ώριμο προς εξέταση από την Ολομέλεια της Βουλής, ενώ αντίθετα δε συμβαίνει το ίδιο για τις βουλευτίνες Δούρου και Κανέλλη. Η καθυστέρηση για την άρση της ασυλίας τους και αντίθετα η πρόωρη εισαγωγή της δικής μου προς ψήφιση δε δικαιολογείται νομικά παρά πιθανώς μόνο πολιτικά. Κατόπιν τούτου ζητώ να ενημερωθώ για την πορεία της υπόθεσης των ποινικών διώξεων για Δούρου και Κανέλλη, καθώς και το λόγο για τον οποίο δεν έχουν εισαχθεί στην Ολομέλεια.
Ηλίας Κασιδιάρης - Βουλευτής Αττικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Η χθεσινή καταγγελία του συναγωνιστή Κασιδιάρη για την κάλυψη που απολαμβάνουν Δούρου-Κανέλλη: «Zητώ την άρση της δικής μου ασυλίας, αλλά ζητώ την άρση της ασυλίας και των υπολοίπων Βουλευτών που έχουν μηνυθεί κι εμπλέκονται στην εν λόγω υπόθεση. Να πάμε όλοι μαζί στο δικαστήριο, να αποδοθεί δικαιοσύνη, να αποδοθούν ευθύνες, δίκαια και ισότιμα σε όλους. Όσοι νομίζουν πως στήνοντας δικαστήρια εις βάρος της Χρυσής Αυγής θα περιορίσουν τη ραγδαία άνοδο του κινήματός μας, είναι πολύ γελασμένοι».



Οι μηνύσεις κατά Κανέλλη - Δούρου τον Ιούνιο του ’12 και η λάσπη από τα τσοντοκάναλα