Αυτά τα "καλόπαιδα" παριστάνουν τους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη - Έκαναν γυαλιά καρφιά την νομική για να κάνουν πάρτι μασκέ!


ΑΠΘ: Τα έκαναν γυαλιά καρφιά για να κάνουν πάρτι μασκέ!
Eνα πάρτι μασκέ ήταν αρκετό για να κάνει το φουαγιέ της Νομικής Σχολής...



του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου να θυμίζει club! Όλα άρχισαν την περασμένη εβδομάδα οπότε και κατατέθηκε χειρόγραφο αίτημα για χορήγηση του φουαγιέ της Νομικής σε ομάδα φοιτητών προκειμένου να κάνουν το βράδυ της 9ης Μαρτίου πάρτι.
Η Κοσμητεία απέρριψε το αίτημα, ωστόσο, οι φοιτητές δεν πτοήθηκαν! Νωρίς το Σαββατόβραδο κάποιοι μπήκαν ανενόχλητοι στο φουαγιέ, σπάζοντας τα παράθυρα της εισόδου, έστησαν μικροφωνική εγκατάσταση και μικρά "μπαρ" και σε λίγη ώρα ο χώρος γέμισε με τουλάχιστον 500 άτομα.
«Το φουαγιέ ήταν σε δραματική κατάσταση. Προσπαθούσαμε όλη τη Κυριακή να τον καθαρίσουμε από τα τσιγάρα, τα μπουκάλια, τα ποτήρια, τις σερπαντίνες, τα κομφετί. Ήταν μία άθλια εικόνα», αναφέρει ο καθηγητής της Νομικής Σχολής και πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του ΑΠΘ, Παναγιώτης Γκλαβίνης. Προσθέτει δε:
«Βρήκαμε πέντε μεγάλα τζάμια σπασμένα και χρειάστηκε να μείνει η σχολή ανοιχτή επί δύο μέρες. Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με «νύχτα». Τα άτομα αυτά έχουν κάνει στέκι το πανεπιστήμιο, χωρίς να πληρώνει κανείς τίποτα, κάνουν πάρτι και τα οικονομάνε».
Ο κ.Γκλαβίνης ζητά από την πολιτεία αλλά και τη διοίκηση του πανεπιστημίου να δώσουν και λύση, καθώς και οι λιγοστοί φύλακες που εργάζονται στο πανεπιστήμιο, «είναι ουσιαστικά θυρωροί κι όχι φύλακες».


olathessaloniki.com