Ξεφτίλα Αβραμόπουλου: «Και πολύ αργήσαμε για το τζαμί στην Αθήνα»


Την χρονική περίοδο κατά την οποία η Τουρκία προχωρά στην κατάθεση στον ΟΗΕ ρηματικής διακοίνωσης με την οποία αμφισβητεί ευθέως το δικαίωμα της Ελλάδος να προχωρήσει στην εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου, φθάνοντας μέχρι του σημείου να απειλήσει με πόλεμο την Ελλάδα, ο υπουργός των Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, επέλεξε να ...
 


παραχωρήσει συνέντευξη στην αγγλόφωνη τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News. Ποιo είναι όμως το θέμα με το οποίο καταπιάστηκε ο Έλληνας υπουργός των Εξωτερικών; Μήπως η στηλίτευση της τουρκικής προκλητικότητος; Μήπως η καταδίκη της ευθείας παρέμβασης της Άγκυρας στα εσωτερικά ελληνικά ζητήματα, με αφορμή τον διορισμό των ιεροδιαδασκάλων της μουσουλμανικής μειονότητος στη Θράκη; Όχι βέβαια!
Ο υπουργός των δημοσίων σχέσεων (αποτελεί προσβολή προς την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους να ονομάζεται ο άνθρωπος αυτός υπουργός των Εξωτερικών της Ελλάδος) δια της συνεντεύξεώς του στην τουρκική εφημερίδα, συμμορφώνεται άμεσα στις απαιτήσεις της γειτονικής χώρας επί του ζητήματος της κατασκευής ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα! Επιβεβαιώνονται ως εκ τούτου εις το ακέραιο οι φωνές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για τις δεσμεύσεις της ελληνικής πλευράς έναντι των Τούρκων, τόσο κατά την -κατά τ' άλλα- τυχαία συνάντηση Ερντογάν-Σαμαρά στο Κατάρ, όσο και σ' εκείνη που οργανώθηκε προ εβδομάδος στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία συμμετείχαν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός των Εξωτερικών. Ο Δ. Αβραμόπουλος διαβεβαίωσε τους τούρκους πως προχωρά η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Προχωρώντας δε και με αυτοκριτική διάθεση, δήλωσε: «Η Αθήνα είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν διαθέτει νόμιμο μέρος προσευχής για τους μουσουλμάνους κατοίκους της. Η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει τις αποφάσεις της για το τέμενος στην Αθήνα και προχωρούμε. Δεν έπρεπε να είχαμε καθυστερήσει τόσο πολύ». Εν μέσω οικονομικής κρίσης, ελέω της οποίας η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού αδυνατεί ή δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, ενώ συνάμα το 1/3 του Λαού μας βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, προτεραιότητα της καθεστωτικής συγκυβέρνησης των δειλών και των προσκυνημένων είναι να σκύψουν ταπεινά και υπάκουα το κεφάλι στις διαταγές του τούρκου αφέντη, υλοποιώντας την προκλητική και θρασεία απαίτηση της Άγκυρας για την κατασκευή του τεμένους για την προσευχή των μουσουλμάνων της Αθήνας.
Το περιεχόμενο της συνέντευξης Αβραμόπουλου στην τουρκική εφημερίδα καταδεικνύει ότι η κυβέρνηση των προδοτών δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό να προδίδει κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση τα εθνικά μας συμφέροντα, υποκύπτοντας στις τουρκικές απειλές. Επιπλέον -και ίσως μείζονος σημασίας- το γεγονός πως με αυτή την αισχρή και κατάπτυστη απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, προσδίδεται στην Τουρκία ο χαρακτήρας του προστάτη των δικαιωμάτων των μουσουλμάνων στην ελληνική επικράτεια. Τραγικές κινήσεις ενός τραγικού Καθεστώτος, το οποίο θα παράσχει το μοναδικό έργο προς την Πατρίδα με ένα και μόνο τρόπο: με το οριστικό και αμετάκλητο γκρέμισμά του!