Το ΚΚΕ (του.... συνταγματικού τόξου) υποθάλπει τη βία στα πανεπιστήμια


Εχθές το μεσημέρι, συνεδρίασε η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για τη βία στα ΑΕΙ, παρουσία του υφυπουργού Παιδείας, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου. Από τη συνεδρίαση απουσίασε επίτηδες το ΚΚΕ και με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, οι βουλευτές που μετέχουν σε αυτή, Γιάννης Γκιόκας και Ελένη Γερασιμίδου, αναφέρουν τα εξής:



«Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση επιλέγει με απαράδεκτους παραλληλισμούς, συνειρμούς ή και ευθέως, σε αρκετές περιπτώσεις, να ταυτίσει τη δράση διαφόρων προβοκατόρικων ομάδων και μηχανισμών με την οργανωμένη πάλη του λαού και της νεολαίας και με προφανή στόχο την ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής σε βάρος των αγώνων, που αναπτύσσονται εξαιτίας της βαθιάς αντιλαϊκής πολιτικής και των τραγικών συνεπειών στη ζωή του λαού».
Αυτό είναι το κόμμα που κατευθύνει τη βία στα ΑΕΙ της χώρας και που προστατεύει πολιτικά τους «κοινωνικούς αγωνιστές», φυσικούς αυτουργούς της. Αυτό, λοιπόν, το σταλινικό υπόλειμμα των ζηλωτών της βίας (που σύμφωνα με τον Μαρξ είναι «η μαμή της ιστορίας»…) συμπεριλαμβάνουν οι ξεφτιλισμένες αστικές πολιτικές δυνάμεις στα κόμματα του… συνταγματικού τόξου. Να το χαίρονται!


ethnikismos.net