Ο φίλος των μασώνων ξιφουλκεί κατά της Χρυσής Αυγής

Έμμονη ιδέα φαίνεται πως έχει γίνει για τον υπουργό Προ - Πο η ανάσχεση της δυναμικής της Χρυσής Αυγής.
Δεν δύναται να ερμηνευθεί κατά τρόπο διαφορετικό, η νέα επίθεση του αρλεκίνου της Κατεχάκη κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, επ' ευκαιρία διαλέξεως που δόθηκε προς τους σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. ...



Η διάλεξη με θέμα «η Εκκλησία διαπαιδαγωγούσα» και ομιλητή τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, έγινε το πεδίο μιας νέας επίθεσης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια κατά της Χρυσής Αυγής. Ενώπιον των μελλοντικών στελεχών της Αστυνομίας, ο φίλος των μασόνων, προέβη -δίχως να την κατονομάσει- σε κήρυγμα εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κινήματος, το οποίο χαίρει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. Στην ομιλία του, ο γραφικός στα όρια της γελοιότητος υπουργός, αφού ευχαρίστησε τον αρχιεπίσκοπο για την τιμή της επισκέψεως στη Σχολή των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., εξήρε το διαχρονικό ρόλο της Εκκλησίας, αποδεικνύοντας πως η υποκρισία και η προσποίηση, αποτελούν τις μεγαλύτερες αρετές του. Αρκεί να θυμηθεί κανείς παλαιότερες δηλώσεις του υπουργού προστασίας του λαθρομετανάστη που με ιδιαίτερη περηφάνια επιβεβαίωνε πως είναι φίλος μασόνων και μάλιστα είναι εξαιρετικά περιχαρής γι' αυτή τη φιλία.
Ο δικηγόρος των -γνωστής και «εκλεκτής» καταγωγής- Ρότσιλντ, οι οποίοι θησαυρίζουν από την τοκογλυφική αφαίμαξη των λαών, δήλωσε μεταξύ άλλων υποκριτικών τα εξής: «μπορεί η Ελληνική Αστυνομία να έχει το δυσάρεστο έργο κάποιες φορές να επιβάλλει τον Νόμο, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την υποκαθιστά στο καθήκον της αυτό και πολύ περισσότερο να προβαίνει σε πράξεις βίας έναντι συνανθρώπων μας, με κριτήριο το χρώμα του δέρματος, το θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο». Ακόμη μια φορά ψεύτης ο κύριος αυτός, μιας και ουδέποτε η Χρυσή Αυγή υποκατέστησε την Αστυνομία, δεν είναι άλλωστε αυτός ο ρόλος της. Αντιθέτως είναι η ίδια η αστυνομία εκείνη η οποία παρανομεί, κατόπιν των εντολών της πολιτικής της ηγεσίας. Ποιος μπορεί να λησμονήσει το ανελέητο σφυροκόπημα των γκλομπς σε κεφάλια Ελλήνων στο Σύνταγμα σε αντιμνημονιακή διαδήλωση της Χρυσής Αυγής, την επίθεση κατά Ελλήνων εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος, ενώ από την άλλη πλευρά η ίδια αυτή αστυνομία έκανε και συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια μπροστά στις ορδές των λαθροεισβολέων, οι οποίες καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια και πλατείες με την ανοχή των αρχών. Οι κατηγορίες λοιπόν, περί ρατσισμού από μέρους της Χρυσής Αυγής, επιστρέφονται στον κατήγορό μας, ο οποίος αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα ρατσιστή της χώρας και μάλιστα ρατσιστή εις βάρος του Ελληνικού Λαού!
Προφανώς ο αρλεκίνος της Κατεχάκη έχει δεσμευθεί έναντι των μασόνων φίλων του, πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου να ανακόψει την πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προς την οικοδόμηση ενός ισχυρού Εθνικού-Λαϊκού Κράτους, το οποίο θα εργάζεται για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Λαού μας, σε αντίθεση με το σημερινό μεταπολιτευτικό Καθεστώς, το οποίο εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ρότσιλντς και του σιναφιού τους. Εμείς του συστήνουμε να καταπιαστεί επιτέλους με την καλπάζουσα εγκληματικότητα των αλλοεθνών εισβολέων και να αφήσει ήσυχη τόσο την Χρυσή Αυγή, όσο και την Εκκλησία της Ελλάδος. Άλλως θα συνεχίσει να εκτίθεται καθημερινά, πέφτοντας ο ίδιος στο λάκκο τον οποίο σκάβει για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ο κ. Δένδιας, δικηγόρος των εβραίων τοκογλύφων Ρότσιλντ και φίλος μασώνων (κατά δήλωσή του) να μην πιάνει στο στόμα του την Ορθοδοξία, ούτε την Χρυσή Αυγή. Να αφήσει τις δημόσιες εμφανίσεις και την αυτοπροβολή και να ασχοληθεί με το τεράστιο πρόβλημα της εγκληματικότητας που μαστίζει την Πατρίδα μας.